Prima pagină » Turism » Calatorii » Detalii socante despre zborul cu avionul pe care nicio stewardesa nu ti le spune
Detalii socante despre zborul cu avionul pe care nicio stewardesa nu ti le spune

Detalii socante despre zborul cu avionul pe care nicio stewardesa nu ti le spune

24 apr. 2020, 15:17,
în Turism
a:3:{s:7:"site_id";i:9;s:6:"old_id";i:56743;s:8:"site_url";s:13:"turism.bzi.ro";}

Detalii socante despre zborul cu avionul. Zborul cu avionul este unul dintre cele mai folosite mijloace de transport din lume. Însă puţini sunt cei care cunosc secretele de la bordul avioanelor comerciale, secrete pe care nicio stewardesă nu o să vi le spună. Astfel, te vei gândi de două ori înainte să mănânci pe tăviţa special destinată pentru aşa ceva sau înainte să-ţi aşezi capul pe pernă oferită de stewardesă.

Secrete dezvăluite

1. Adevărul despre masca de oxigen

Când aceasta cade, pasagerii au la dispoziţie numai 15 minute de oxigen. Chiar dacă pare puţin, totuşi, acest timp este suficient pentru că piloţii să coboare aeronava la o altitudine mai mică, la care călătorii să poată respira normal.

2. Majoritatea obiectelor din avion sunt murdare

O stewardesă susţine că, în cazul unor companii aeriene, cearceafurile şi pernele nu sunt spălate după fiecare zbor. Acestea sunt, de obicei, reimpaturite şi aşezate la locul lor. Mai mult decât atât, aceasta susţine că şi tava folosită ca suport pentru mâncare este deseori utilizată de părinţii care călătoresc cu copii mici ca suport de scutece murdare. La fel se întâmplă şi în acest caz, astfel nu este prea des dezinfectată.

Detalii socante despre zborul cu avionul. Siguranţa pasagerilor

3. Mulţi piloţi dorm în timpul zborului

Chiar dacă pare terifiant la prima vedere, se pare că jumătate dintre piloţi aţipesc în timpul zborului şi o treime din ei se trezesc şi văd că şi copilotul doarme.

4. De ce se sting luminile la aterizare

Acest lucru tine de siguranţa pasagerilor. Dacă aterizarea are loc noaptea, se scade luminozitatea din interiorul avionului, în caz că ar fi nevoie ca pasagerii să fie evacuaţi. Astfel, ochii acestora sunt deja acomodaţi cu întunericul, aşa că le-ar fi mai uşor să vadă în afară aeronavei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
09 noiembrie 2024
09 noiembrie 2024