Prima pagină » National » Detalii privind crima din Buzău: Cum a murit mama de 25 de ani în fața copilului de 2 ani
Detalii privind crima din Buzău: Cum a murit mama de 25 de ani în fața copilului de 2 ani

Detalii privind crima din Buzău: Cum a murit mama de 25 de ani în fața copilului de 2 ani

24 iul. 2024, 17:20,
în National

Bărbatul care şi-a ucis soţia în localitatea Dâmbroca este cercetat de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău pentru infracţiunea de omor prin cruzimi, fapta având loc în prezenţa fiului lor în vârstă de 2 ani.

Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău, în data de 23 iulie, procurorii au solicitat Tribunalului Buzău arestarea preventivă a inculpatului cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de omor calificat.

„Situaţia de fapt reţinută în sarcina inculpatului C.B.M. constă în aceea că în data de 22.07.2024 acesta i-a aplicat soţiei sale mai multe lovituri cu un topor în zona capului şi a gâtului, care i-au provocat decesul, fiindu-i secţionată coloana cervicală, fapta fiind săvârşită în prezenţa fiului în vârstă de doi ani”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău.

Soțul gelos este acuzat de omor prin cruzimi

Ţinând cont de gravitatea faptei, bărbatul este cercetat pentru comiterea infracţiunii de omor prin cruzimi.

„Luând în considerare intensitatea sporită a loviturilor, numărul acestora şi suferinţa victimei pe durata agresiunii până la producerea decesului, la care se adaugă prezenţa fiului acesteia în vârstă de 2 ani, în cauză s-a reţinut săvârşirea infracţiunii de omor prin cruzimi”, informează sursa citată.

O femeie în vârstă de 25 de ani a fost ucisă cu mai multe lovituri de topor de soţul în vârstă de 36 de ani, se pare pe fondul geloziei şi în urma unor discuţii în contradictoriu legate de copil.

Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului a început demersurile de evaluare a situaţiei, urmând ca în funcţie de rezultate să propună instanţei stabilirea unei măsuri care să corespundă nevoilor minorului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
23 august 2024
23 august 2024