Prima pagină » Sport » Detalii noi despre starea lui Michael Schumacher. Anunțul făcut de medici

Detalii noi despre starea lui Michael Schumacher. Anunțul făcut de medici

02 iun. 2021, 12:42,
în Sport

Au apărut detalii noi despre starea lui Michael Schumacher. Fostul pilot de Formula 1 a suferit în urmă cu șapte ani un accident teribil în timp ce se afla la schi, în Alpii Francezi. În toată această perioadă, familia acestuia s-a decis să nu ofere prea multe informații sau imagini cu legenda Formulei 1.

Singurii care au mai oferit detalii despre acesta au fost medicii.

Detalii noi despre starea lui Michael Schumacher oferite de Erich Riederer

Recent, Erich Riederer, neurochirurgul principal, a precizat faptul că Michael Schumacher este capabil să meargă, însă doar cu pași foarte mici. În plus, s-ar afla într-o stare vegetativă, care îi permite să fie treaz. Din păcate, nu poate, în continuare, comunica.

“Cred că se află într-o stare vegetativă, ceea ce înseamnă că este treaz, dar nu răspunde. Respiră, inima îi bate, probabil că se poate așeza și poate face pași mici, dar nu mai mult”, a dezvăluit Erich Riederer, neurochirurgul principal, despre starea lui Michael Schumacher, pentru postul de televiziune francez TMC.

Când a fost întrebat daca mai sunt șanse ca Michael Schumacher să-și revină complet, neurochirugul principal a declarat scurt: “Nu cred!”.

Jean Todt, fostul șef al lui Michel Schumacher la Ferrari, îl vizitează pe fostul pilot de Formula 1

Fostul șef al lui Michel Schumacher la Ferrari, Jean Todt, a spus că îl vizitează de cel puțin două ori pe luna pe Schumacher

“Nu-l las în pace. El, Corinna (n.r. – soția sa), familia, am avut atâtea experiențe împreună. Frumusețea a ceea ce am trăit face parte din noi și este continuă. L-am văzut pe Michael săptămâna trecută. El luptă în continuare. Știm că a avut un accident de schi teribil și nefericit care i-a provocat o mulțime de probleme. Dar are o soție uimitoare lângă el, are copiii săi, asistentele sale și nu putem decât să-i dorim tot ce e mai bun și să-i urez tot binele familiei. Tot ce pot face este să fiu aproape de ei până când voi putea face ceva și apoi o voi face”, a spus Jean Todt, potrivit Corriere della Serra.

Max Mosley, fostul președinte FIA, a murit

Max Mosley, fostul președinte FIA, a murit la vârstă de 81 de ani. Bărbatul a fost diagnosticat cu cancer și a trecut printr-o perioadă extrem de grea atunci când fiul său, Alexander (39 de ani), care suferea de depresie, a murit în urma unei supradoze de cocaină în 2009.

Max Mosley a fost în funcția de președinte al Federației Internaționale de Automobilism (FIA), pentru trei mandate, în perioada 1993-2009. Acesta s-a stins din viață luni, 23 mai, la vârsta de 81 de ani.

Recent au apărut noi detalii despre starea lui Michael Schumacher, fosta glorie a Formulei 1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *