Prima pagină » Cancan ultimă oră » Detalii neștiute despre Marius Pancu: Jurnalistul a pășit într-o redacție la vârsta de 15 ani

Detalii neștiute despre Marius Pancu: Jurnalistul a pășit într-o redacție la vârsta de 15 ani

15 mart. 2022, 09:42,
în Cancan ultimă oră

Celebrul jurnalist Marius Pancu este extrem de dedicat meseriei sale. Astăzi, prezentatorul de știri este extrem de preocupat de evenimentele tragice petrecute în Ucraine. Atât pe pagina sa de Instagram, cât și pe alte rețele de socializarea, jurnalistul se împarte cu știri verificate și adevărate. Încă din copilărie Marius visa să devină jurnalist, iar dorința lui a devenit realitate.

În timpul liceului, celebrul jurnalist se remarca prin cunoștințele sale impresionante la limba română. Perseverența și dedicația sa studiilor l-a ajutat să se apropie de scopul său. Astfel, astăzi, Marius are o carieră excelentă, ajungând un jurnalist extrem de cunoscut. Cariera tânărului jurnalist nu a început la Digi24, dar la un ziar din Brașov. Marius scria pentru un ziar dedicat tinerilor.

marius pancu langa un lac

Marius și-a făcut studiile în țară, absolvind cu brio Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității din București

Mai multe despre Marius Pancu și drumul către o carieră de succes

Succesul și popularitatea de care se bucură astăzi Marius este obținută prin muncă și dedicare. În perioada adolescenței, Marius s-a dedicat totalmente muncii de jurnalist. Timp de trei ani, acesta a muncit la mai multe redacții, unde a acumulat experiență. Mai mult de atât, jurnalistul a intrat pentru prima dată într-o redacție la doar vârsta de 15 ani. O carieră uimitoare are și Cătălina Bobonete, femeia care a ales să se dedice muncii în totalitate.

Marius și-a făcut studiile în țară, absolvind cu brio Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității din București. Mai mult de atât, tânărul a fost extrem de fascinat nu doar de limba română, dar și de studierea unor limbi străine. Astăzi, jurnalistul a ajuns la performanța de a cunoaște și de a vorbi trei limbi străine, printre care spaniola, franceza și engleza.

marius pancu in studiou de televiziune

La vârsta de doar 18 ani, tânărului jurnalist ocupa deja funcția de reporter și prezentator Tv la TVR

„Facultatea a adus un background teoretic. Ca să fii un jurnalist complet și corect, trebuie să faci și niște cursuri teoretice și de deontologie”, a spus Marius Pancu.

La vârsta de doar 18 ani, tânărului jurnalist ocupa deja funcția de reporter și prezentator Tv la TVR. Ulterior, celebrul prezentator și-a continuat activitatea la televiziunea Prima Tv. Cu siguranță, marea parte din activitatea jurnalistului a fost la Digi24. Unde a muncit 10 ani în calitate de prezentator de știri. De curând, Marius s-a mutat la Observatorul Antenei 1. Anunțul a șocat telespectatorii, care nu se așteptau ca jurnalistul să mai plece de la Digi 24.

Cine este iubita jurnalistului: Pasiunile și ocupațiile tânărului pe lângă televiziune

Cu siguranță, modul în care arată celebrul prezentator nu este doar un noroc. Prezentatorul este extrem de preocupat de sport. Acesta petrece ore în șir în sălile de fitness pentru a se menține într-o formă bună și de invidiat. La fel și Antonia, una dintre cele mai frumoase prezențe feminine este extrem de dedicată sportului, mergând aproape zilnic la antrenament. La fel de pasionat, ca cei doi de sport este și Alexandru Nedelcu, fostul fotbalist care participă la „Survivor 2022”.

marius pancu in studiou de televiziune

Prezentatorul este extrem de preocupat de sport

Printre pasiunile jurnalistului se numără cititul și călătoriile. Mai mult de atât, Marius preferă destinațiile exotice, cu mult soare. Destinațiile cu mult soare le preferă și Doina Teodoru, unde preferă să meargă cu iubitul său, Cătălin Scărlătescu. Viața personală a jurnalistului este extrem de discretă. Majoritatea dintre iubitele tânărului erau ținute departe de ochii lumii. La fel de discretă cu viața sa personală este și Bianca Comanici, vedeta care nu vrea să vorbească public despre relația sa.

Marius Pancu nu a vrut niciodată să atragă atenția prin relațiile pe care le are, ci prin realizările profesionale. Jurnalistul spune că nu-și dorește ca cei dragi lui să sufere de o prea mare expunere în spațiul public. În momentul în care acesta a ales drumul jurnalismului și a prezentatorului, el și-a asumat popularitatea și o expunere în acest fel. Însă, pe persoanele dragi din viața sa, Marius le respectă prea mult pentru a le supune unui astfel de disconfort.

marius pancu in studiou de televiziune

Succesul și popularitatea de care se bucură astăzi Marius este obținută prin muncă și dedicare


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024