Prima pagină » Cancan » Detalii neștiute despre începuturile relației Gabrielei Cristea cu Tavi Clonda. „O lună și ceva a durat tatonarea..”

Detalii neștiute despre începuturile relației Gabrielei Cristea cu Tavi Clonda. „O lună și ceva a durat tatonarea..”

17 nov. 2023, 14:21,
în Cancan

Detalii neștiute despre începuturile relației Gabrielei Cristea cu Tavi Clonda au iesit la iveală. Gabriela Cristea (49 de ani) și Tavi Clonda (44 de ani) sunt căsătoriți de 8 ani și au doi copii împreună, Victoria și Iris. Puțini sunt cei care cunosc, însă, faptul că prezentatoarea TV a fost cea care a despărțit-o pe artist și pe iubita lui!

Înainte de a începe relația cu prezentatoarea de la Antena Stars, artistul era implicat într-o altă relație romantică. La început, i-a fost dificil să-i spună Gabrielei Cristea despre acest aspect, dar în cele din urmă nu a mai dorit să ascundă acest lucru. A avut curajul să-i mărturisească că mai există o altă persoană în viața lui.

Detalii neștiute despre începuturile relației Gabrielei Cristea cu Tavi Clonda

Despre acest aspect a discutat chiar Tavi Clonda într-un podcast moderat de Diana Bișinicu. El a menționat că, deși părea a fi un băiat rău, dorea să fie corectă față de fosta sa iubită, cât și față de Gabriela Cristea.

„O lună și ceva (n.r. a durat tatonarea) până ne-am dat seama că ar putea fi ceva, după a mai durat, că nu s-a întâmplat așa. Eu aveam o poveste cu fosta mea iubită, de care nu mă despărțisem. Păream eu băiat rău, dar eram corect. Nu pot să o încurc pe fata asta până nu mă despart de fosta mea prietenă. Am plecat de ziua mea, nu i-am spus Gabrielei, nu aveam cum, adică i-am spus că plec, dar nu i-am spus că plec cu fosta. Până la urmă i-am spus: Băi, eu de asta tot stau înapoi, pentru că nu am încheiat”, a povestit Tavi Clonda, în podcast.

Ce spune Tavi Clonda despre începuturile relației

Tavi Clonda a continuat să vorbească despre cum a început legătura emoțională cu prezentatoarea TV. În ziua a cincea, artistul a avut curajul să o sărute pe prezentatoarea TV.

„Nu, beam o cafea, nu începusem așa, ne vedeam, dar nu prea ne vedeam singuri așa. Ca adolescenții ăia, am ținut-o de mână, la noi așa a fost, alte două, trei zile am pupat-o pe obraz, a cincea am pupat-o pe guriță. Nu m-am grăbit deloc, nici eu, nici ea. Am zis că dacă încep ceva măcar să știu că s-a terminat ce s-a terminat, nu le suprapun că dau și rău.

Am 20 de ani? Să zic am fost și cu aia, sunt și cu aia acasă. Am trecut de alea, le-am făcut, mi-au ajuns. Până la urmă i-am spus: Nu a plecat domnișoara de la mine, nu are unde să se mute, erau niște situații. S-a bucurat foarte mult că am fost cinstit, după s-a terminat cu fosta mea și am început o poveste frumoasă de dragoste”, a mai povestit Tavi Clonda, în podcastul Dianei Bișinicu, despre începuturile cu Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt căsătoriți de 8 ani, iar recent artistul a vorbit despre începuturile relației.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *