Prima pagină » Cancan ultimă oră » Detalii neștiute despre Andi Moisescu. Ce meserie a avut înainte de a intra în televiziune

Detalii neștiute despre Andi Moisescu. Ce meserie a avut înainte de a intra în televiziune

06 feb. 2022, 14:20,
în Cancan ultimă oră

Andi Moisescu este unul dintre cei mai cunoscuți oameni de televiziune de la noi din țară. Majoritatea dintre noi îl cunosc drept vedeta ProTV, care activează aici de ani buni, dar se pare că nu a fost dintotdeauna jurnalist. Bărbatul a avut cu totul altă meserie înainte de a deveni celebru.

Ce făcea Andi Moisescu pentru bani

Andi Moisescu este unul dintre cei mai vechi jurnaliști români. Se bucură de mare succes în plan profesional și este cunoscut de o țară întreagă, dar se pare că nu a fost mereu celebru și a avut cu totul alte meserii înainte de a ajunge o vedetă de televiziune.

Andi Moisescu a fost mereu un om ambițios și și-a luat viața în piept de mult timp. El a început să lucreze de la o vârstă foarte fragedă pentru că voia să își facă poftele, dar familia sa nu îi putea oferi asta, pentru că nu avea deloc o situație materială prea bună. Astfel, la doar 17 ani, jurnalistul a început să vândă ziare. Își amintește că în prima zi nu a reușit să vândă niciun ziar, dar apoi a câștigat o sumă importantă și a reușit să meargă în vacanța mult visată.

Ulterior, acesta a fost și profesor de matematică, terminând o facultate în acest sens. Nu a profesat mult timp, dar a cochetat cu această meserie care nu are niciun fel de legătură cu ceea ce face acum.

„Am predat doar în timpul facultății. N-am fost diriginte, dar i-am ținut locul unuia. Am dat și câteva teze. Pe unele le-am și corectat. Cred că am fost cam darnic cu notele, pentru că, după ce și-a aruncat un ochi peste nivelul lor, profesorul titular m-a rugat să le scad pe toate cu două puncte, fără să mai stau pe gânduri”, dezvăluia prezentatorul.

Drama lui Andi Moisescu

Andi Moisescu a fost mereu un bărbat căruia nu i-a plăcut să vorbească despre problemele personale. Este căsătorit, din anul 2004, cu vedeta de televiziune Olivia Steer, cu care are doi copii, Luca și David. În prezent se poate declara un om împlinit, dar viața lui nu a fost mereu roz.

La vârsta de doar patru ani, Andi Moisescu a fost abandonat de tatăl său. Omul de televiziune nu s-a putut bucura niciodată de o relație tată-fiu, dar nu se plânge, considerând că, pierzând, a avut de câștigat pe altă parte. Consideră că asta a fost o lecție pe care viața a vrut să i-o ofere pentru a-l îmbărbăta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *