Prima pagină » Cancan » Detalii mai puțin cunoscute despre Vlad Gherman: Vârstă, studii, carieră

Detalii mai puțin cunoscute despre Vlad Gherman: Vârstă, studii, carieră

17 sept. 2021, 11:48,
în Cancan

Vlad Gherman este actor și cântăreț român, devenit cunoscut publicului în urma serialului muzical „Pariu cu viața”. De asemenea, este și membru fondator al trupei pop-rock Lala Band, un fenomen între anii 2011-2014.

Vlad Gherman, actorul în vârstă de 28 de ani, a trecut recent printr-o despărțire. A avut o relație de nouă ani cu una dintre colegele sale de platou, Cristina Ciobănașu, care s-a încheiat de comun acord. Cei doi au rămas prieteni și se susțin reciproc.

Vlad Gherman: Vârstă, studii, carieră

Vlad Nicolae Gherman s-a născut în data de 16 februarie 1993, la București, iar în prezent are 28 de ani. Copilăria și-a petrecut-o alături de sora sa mai mare, Alexandra. A absolvit Școala Centrală, profilul matematică-informatică, în anul 2011.

Întristat de boala bunicii sale, diabetul, Vlad Gherman a decis, încă de la o vârstă fragedă, să devină medic. În timpul în care nu se afla la școală, el se pregătea la biologie. Cu toate acestea, după ce mama sa l-a înscris la castingul „Pariu cu viața”, el și-a descoperit o nouă pasiune: actoria. Astfel, a decis să urmeze o carieră în domeniu.

În anul 2016, Vlad Gherman a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București, clasa profesorului Adrian Titieni.

Debutul lui Vlad Gherman în actorie

Vlad Gherman a debutat în carieră în anul 2011. În urma unui casting organizat de MediaPro Music și MediaPro Pictures pentru Pro TV, el a intrat în trupa Lala Band, obținând rolul lui Vlad Stănescu, în serialul muzical „Pariu cu viața”. În mai puțin de un an, serialul devine un fenomen național, iar trupa reușește să atingă performanțe uriașe: 5 albume de studio, discul de aur pentru „Cel mai bine vândut album al anului 2012” , 4 turnee naționale, peste 150 de ore de muzică live și au avut peste 150.000 de fani.

În luna mai a anului 2011, alături de Cristina Ciobănașu, iubita lui la acea vreme, Vlad Gherman a înființat trupa ONE.

În 2016, după ce serialul „Pariu cu viața” s-a încheiat, și după ce trupa Lala Band s-a destrămat, actorul devine imaginea Happy Channel.

În 2017, Vlad Gherman a jucat rolul lui Victor Mortante în serialele „Când mama nu-i acasă” și „O grămadă de caramele”

În anul 2018, actorul l-a interpretat pe Ioan, în „Fructul oprit”. Din luna februarie a aceluiași an, Vlad Gherman, alături de Cristina Ciobănașu, Irina Margareta Nistor și Rapha Tudor, vedeta prezintă emisiunea Povești COOL, pe Happy Channel.

Vlad Gherman nu mai formează un cuplu cu Cristina Ciobănașu

În cadrul unui interviu, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au făcut declarații despre despărțire. La auzul acestei vești, fanii au crezut că este o glumă, dar cei doi au ținut să clarifice situația.

„Nu cred că există cineva atât de cinic încât să glumească cu o astfel de veste. Noi cu siguranță nu. Până la urmă e viața noastră și nu cred că am putea vreodată să glumim”, a declarat Cristina Ciobănașu pentru „CulTour”, informează tvhappy.ro.

Într-un vlog tip jurnal publicat pe canalul său de Youtube, Vlad Gherman a povestit cum a căzut în patima alcoolului, după despărțirea de actrița Cristina Ciobănașu:

„Imediat după despărțire am început să consum foarte mult alcool, lucru pe care nu-l făceam, lucru pe care toată lumea care mă cunoaște, știe. Eu dacă beam o sticlă de vin pe an. Ajunsesem, la un moment dat, să beau o sticlă de vin pe zi. Am început să fumez țigări, la ocazie, iar apoi asta s-a transformat într-un soi de rutină. Ajunsesem să am o perioadă în care fumam aproape un pachet pe zi. Sunt lucruri care nu-mi fac cinste, sunt lucruri urâte, partea cea mai întunecată a acestei experiențe, a acestei schimbări majore din viața mea, a spus Vlad Gherman.

Din fericire, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu sunt acum în relații bune. Au trecut peste despărțire și încep ușor, ușor să cunoască alți oameni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *