Prima pagină » Titlurile zilei » Detalii înfiorătoare în cazul frumoasei doctorițe care și-a aruncat copilul pe geam, iar mai apoi a sărit în gol. Declarații șocante: „De data asta te-am salvat, dar data viitoare te scot în sicriu de aici” – FOTO/VIDEO

Detalii înfiorătoare în cazul frumoasei doctorițe care și-a aruncat copilul pe geam, iar mai apoi a sărit în gol. Declarații șocante: „De data asta te-am salvat, dar data viitoare te scot în sicriu de aici” – FOTO/VIDEO

12 ian. 2024, 02:00,
Lucian SAVA, în Titlurile zilei

Ies la iveală amănunte incredibile în cazul doctoriței care și-a aruncat copilul pe geam, iar mai apoi a sărit. Vecinii tinerei lansează ipoteze șocante și cred că soțul acesteia este cel puțin autorul moral al nenorocirii

Se țese un scenariu sumbru în jurul Mălinei Pâslaru, tânăra doctoriță care și-a aruncat bebelușul de la etaj, iar apoi a sărit în gol. Ceea ce s-a întâmplat în blocul în care locuia Mălina cu bebelușul ei și soțul său, Lucian, este greu de spus. Să începem totuși cu începutul. Miercuri, după prânz, Mălina avea să-și arunce bebelușul de 4 luni pe geam, iar mai apoi a sărit în gol pentru că apartamentul a fost cuprins de flăcări. Reporterii BZI au mers ieri la blocul în care s-a produs tragedia și au discutat cu mai mulți vecini. Aceștia nu cred nicidecum că femeia ar fi vrut să-și ucidă pruncul și nici nu cred că a sărit de la geam cu gândul de a se sinucide.

Ascundea doctorița care și-a aruncat copilul pe geam o dramă?

Ciudat sau nu, soțul femeii este arătat cu degetul, mai ales după ce ar fi declarat că soția sa are probleme psihice.

„În primul rând, o persoană cu probleme psihice este neglijentă, nu este aranjată, nu poate avea grijă de un bebeluș. Ea era foarte atentă, mereu era aranjată. M-am întâlnit cu ea acum ceva vreme. Eu eram cu cățelul la plimbare, ea era cu copilul. Mi-a alintat câinele și mi-a spus: «Să-ți trăiască». I-am spus și eu să îi trăiască bebelușul… Toată lumea din bloc crede că el este de vină. L-am văzut azi dimineață (ieri – n.r.). Părea normal, liniștit, nu arăta ca un părinte care și-a pierdut un copil și nici ca un soț care are femeia în stare gravă la spital”.

Tatăl tinerei ar fi salvat-o. Asta spun vecinii

Lucian, soțul tinerei doctorițe, ar fi avut un comportament agresiv cu aceasta și ar fi lovit-o chiar înainte de sărbători.

„Eu nu știu ce a fost cu fata asta, dar tot ce pot să spun este că a fost chinuită. Înainte de Crăciun a fost bătută și scoasă afară de el. A mers cu bebelușul în brațe la o vecină și stat acolo. Ce bărbat e ăla care își scoate soția din casă în brațe cu un copil de 3-4 luni? Înainte de Crăciun era bătută, se vedea că a fost lovită. Cred că o mai încuia în casă și pleca. A venit tatăl ei odată, când a bătut-o el. I-a spus: «De data asta te-am salvat, dar data viitoare te scot în sicriu de aici»”, a spus o vecină din bloc.

Coincidență sau nu, la începutul lunii decembrie, un vecin a sunat la 112 și a cerut ajutor după ce a auzit scandal în apartamentul tinerilor. Un echipaj de poliție a mers acolo și a aflat că bărbatul a lovit-o pe Mălina și a amenințat-o. Oamenii legii au emis un ordin de protecție pe o perioadă de 5 zile, însă, ulterior, tânăra doctoriță nu a depus plângere împotriva soțului ei.

Cum s-a produs incendiul?

Ce a fost în mintea Mălinei este greu de spus. Cert este că tot ce a făcut ea pare cel puțin un gest disperat. În apartament a izbucnit un incendiu. Nu s-a stabilit dacă a fost provocat de ea sau dacă a fost vorba despre un accident. Surse ale reporterilor BZI au precizat că femeia ar fi aruncat mai multe lucruri, haine, pături, pe geam, iar mai apoi copilul învelit într-o plapumă. Ulterior, ar fi sărit și ea. Să fi fost un gest disperat de salvare? Posibil. Dacă Mălina ar fi vrut să-și omoare copilul, probabil nu l-ar fi înfășurat într-o plapumă pentru a-i atenua căderea.

Pe lângă asta, o locatară a spus că a auzit-o pe femeie în timp ce întreba unde este copilul. Cert este că procurorii ieșeni au intrat pe fir și fac verificări. Lucian, soțul Mălinei, a fost audiat. El le-ar fi spus anchetatorilor că femeia avea grave probleme psihice. Dacă doctorița care și-a aruncat copilul pe geam este vinovată de această tragedie sau nu, rămâne de văzut.

Comentarii
  • Mare tragedie , poate aveau probleme amandoi , dar dacă se spune că soțul nu era acasă nu avea cum să dea el foc ..vedem urmarea

  • Nu exista casnicii fericite

    Nu stati in relatii abuzive. 🙏🏻

    Tineti minte: barbatii abuzeaza femeile fizic, iar femeile abuzeaza barbatii psihic.

    Singuratatea e un lux pe care putini si-l pot permite.

  • Idiotul ala de barbat-su e un betiv cronic care o altoia si cand erau prieteni. Toata lumea se mira cand a auzit ca s-au casatorit. Cretinul asta a lucrat la Bacau la o firma de cadastru, facea ceva lucrari de proiecte si venea baut la serviciu si era supernervos prin birou cand era mahmur sau baut. Cand s-a transferat la Iasi a afost tot la o asemenea firma, insa cred ca a fost dat afara tot din cauza bauturii. Acum unde e oricum tot cu bautra e prieten. Si cu Socola. Asa ca nu e exclus sa o fi incuiat in casa, sa fi pus foc care a ars mocnit si a plecat ca sa aiba aibi ca nu era acasa.

  • animalul ala nu e la puscarie? ar trebui taiati si pus sare pe rana agresorilor fizici si verbal, animale needucate

  • Incep sa cred asta le place multor femei: sa fie batute. Cum naiba te casatoresti cu unul care te bate?

    Exista femei care stau in astfel de situatii chiar daca li se ofera un colac de salvare. 🫤

  • inchideti crasmele de pe Sos Nationala si scapati de fenomenul violenta in familie in Cantemir. toti barbatii din scara aia sunt clienti fideli la crasma de pe colt.

  • Cititoarea de detalii

    Băi fraților, care or fi detaliile alea înfiorătoare din articol ? Că nici măcar previziunea tatălui nu s-a adeverit. Ăsta o fi vreun detaliu înfiorător, că nu a scos-o nici tura asta în sicriu ?
    Cine își cunoaște soția mai bine decât soțul ? Ăla zice ca ea are probleme psiho. O fi știind el ceva. Vecinii zic invers, că soțul e cu psiho. Știu ei vreun detaliu înfiiorător ?
    Cel mai bun răspuns vine din arhiva medicală.
    Să caute careva și sà ne informeze:
    – a stat doamna doctor la Socola la secția de psihi aruncători de prunci pe geam ?
    – a stat doamna doctor la Socola la secția de auto-aruncători pe geam ?
    Pai dacă da, atunci are dreptate bietul soț cadastrist de la bacău.
    – a stat domnul inginer de Bacău la Socola la secția de încuietoriști în casă ?
    – a stat domnul inginer de la Bacău la Socola la secția de încurajatori ai aruncătorilor de copil propriu pe geam ?
    Păi dacă da, înseamnà că onor vecinii știu mai bine decât doamna orădeancă, iar soțul este el însuși un detaliu înfiorător.
    Complicat caz.
    Una-alta, avem un dosar de crimă cu premeditare la care bunicul sucevean nu mai poate salva pe nimeni.
    Și când te gândești că de Revelion erau așa de fericiți, ca-n prima zi ! (Din an.)
    Mare păcat de copilaș.

  • Adevărul e undeva la mijloc

  • Care „frumoasa” ??? O boarfa… Pacat ca nu a crapat..

  • ce sot si parinte sa fii sa iti pierzi copilul asa… Sau ce barbat sa fii sa iti pierzi copilul asa. La puscarie, pe vremea lui Ceausescu , cred ca infundau puscaria, nu am prins acele vremuri , dar sigur asa era. Faptul ca vecinii spun ca de Craciun era scandal la ei in casa, asta e clar, domnul la puscarie cu el.

  • A cui era apartamentul ,și a dat foc la casa ?

  • Părinții fetei, ce au făcut? Eu una as fi luat-o cu forța acasă cu tot cu copil! Dacă ar fi venit soțul după ea nu vreți sa știți ce ar fi pățit! Menționez, sun femeie singura!

  • Inguisitor, esti sotul alcoolic? Stai calm ca nu scapi de puscarie, sunt prea buni politistii ca sa-i duci tu de nas! N-ai tu fire de par cati ca tine au ,,fumat” baietii….

  • Este masochista…
    Băieții cuminti sunt fraieri, voia barbat adevarat. Înalt cu palme mari, sa le simta bine

  • Încă din anul I de acultate părinții au știut și au tratat-o pt schizofrenie ! Au ascuns această boală a ei și au fost încântați că s-a găsit un fraier care să nu își dea seama că e dusă !
    Cine a dat foc ? Bebelușul ? Să fim serioși…. a intrat în panică și a acționat ca un ompanicat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *