Prima pagină » Cancan » Detalii inedite despre Sorin Bontea: vârstă, data nașterii, soție și copii. Îndrăgitul chef a pornit de la cel mai jos nivel

Detalii inedite despre Sorin Bontea: vârstă, data nașterii, soție și copii. Îndrăgitul chef a pornit de la cel mai jos nivel

21 apr. 2021, 12:14,
în Cancan

Chef Sorin Bontea, care a împlinit de curând o frumoasă vârstă, este una dintre cele mai apreciate vedete TV din show-urile culinare. Acesta este considerat de multă lume cel mai profesionist și echilibrat jurat al emisiunii „Chefi la cuțite”. Dar nu numai profesional îi merge bine, ci și în plan personal. Acesta are o familie frumoasă, fiind căsătorit de aproape 27 de ani cu femeia care i-a dăruit doi copii – Iulian și Miruna.

Simpaticul chef Sorin Bontea este una dintre cele mai apreciate vedete culinare de către telespectatorii din România. Acesta a cunoscut notorietatea deplină ca membru al juriului celebrului show culinar Chefi la cuțite. De asemenea, a făcut o figură frumoasă la Asia Express, unde a reușit să câștige, împreună cu Răzvan Fodor, cel de-al treilea sezon al reality show-ului.

Copilăria lui Sorin Bontea a fost una tipică regimului comunist pe care l-a cunoscut până spre sfârșitul adolescenței. Acesta s-a născut în București și inițial și-ar fi dorit să studieze muzica deoarece îi plăcea să cânte la chitară. Numai că din cauza vremurilor grele se angajează ca ajutor de bucătar, la vârsta de 16 ani, astfel că își va pierde interesul pentru muzica clasică. A început de jos, cărând marfă, curățând cartofi, însă fiind foarte atent la tot ceea ce făceau bucătarii. Și-așa s-a apucat și el de gătit, descoperind astfel că este foarte talentat. Imediat după Revoluție Sorin Bontea a plecat să lucreze pe vase de croazieră, ceea ce l-a ajutat foarte mult în dezvoltarea sa.

Sorin Bontea vârstă și data nașterii

Sorin Bontea a ajuns la vârsta maturității depline atât în plan personal, cât și profesional. Data nașterii simpaticului chef de la Antena 1 este 2 martie 1970, acesta fiind în zodia Pești. În vârstă de 51 de ani, Sorin Bontea traversează cea mai frumoasă perioadă a vieții lui, care este înmcununată de succese pe toate planurile. Chiar dacă acum este o vedetă TV în adevăratul sens al cuvântului, intrarea sa în televiziune a fost o pură întâmplare. Totul se întâmpla în urmă cu aproape zece ani, iar Sorin Bontea lucra la un restaurant din Capitală. Astfel, a primit propunerea de a participa la un casting care avea să-i schimbe viața. Și uite-așa, simpaticul chef a debutat, în 2012, la Masterchef – prima emisiune culinară din România. Mai mult, din 2016 a acceptat o nouă provocare – emisiunea „Chefi la cuțite” – împreună cu Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Iar show-ul culinar a devenit cel mai apreciat din țară pe acesastă nișă.

Sorin Bontea soție și copii

Așadar, dacă din punct de vedere profesional Sorin Bontea a atins cele mai înalte culmi, același lucru îl putem spune și în plan personal. Acesta are o familie frumoasă, el și soția sa având doi copii. Sorin Bontea s-a căsătorit în urmă cu aproape 27 de ani cu femeia care i-a furat inima. Cu toate acestea, identitatea soției lui Sorin Bontea este învăluită în mister. Însă, după cum a povestit la un moment dat simpaticul chef, cei doi s-au cunoscut în anul 1989 și s-au căsătorit în 1994.

„Ne-am cunoscut la o petrecere, într-un grup de prieteni, iar eu am fost cel care a făcut primul pas. La prima întâlnire ţin minte că i-am dat un trandafir roşu şi de atunci îi dăruiesc mereu trandafiri roşii, îi plac foarte mult. Apoi i-am gătit mâncare chinezească”, a spus Sorin Bontea.

Din frumoasa lor relație s-au născut cei doi copii – Iulian și Miruna. Despre fiica sa, Sorin Bontea are doar cuvinte de laudă. Miruna deocamdată 18 ani și visează să ajungă un cofetar de succes. Aceasta este singura din familie care se ocupă de deserturi. Cât despre primul născut, Iulian, acesta face box și este pasionat și de karting.

Sorin Bontea a câștigat Asia Express

Însă pe lângă emisiunea „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea a punctat decisiv și prin participarea la sezonul 3 al emisiunii Asia Express. Atunci el a făcut echipă cu Răzvan Fodor și au câștigat îndrăgita competiție. Ținând cont că la acel moment avea 50 de ani, acest lucru l-a convins că vârsta e doar un număr…

„Când ajungi la 50 de ani te gândești că viața nu prea mai are cu ce să te surprindă. Lucrurile sunt deja așezate la vârsta asta și totul are cât de cât un curs firesc. Asta gândeam înainte de experiența Asia Express. Ce s-a întâmplat după, e cu totul altă poveste! Da, vârsta chiar e doar o cifră și important e cum ne raportăm noi la ce vedem în buletin. Să ieși din zona de confort înseamnă să începi să te cunoști cu adevărat. Așa am descoperit că încă mai duc și duc bine”, spunea la acea vreme simpaticul chef.

În altă ordine de idei, Sorin Bontea este la o vârstă la care toate îi merg din plin: celebritatea și familia nu se exclud, iar el și soția sa se bucură din plin de cei doi copii ai lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *