Prima pagină » Cancan » Detalii inedite despre Magda Pălimariu: vârstă, înălțime și Instagram. Cu cine s-a iubit fata de la Meteo

Detalii inedite despre Magda Pălimariu: vârstă, înălțime și Instagram. Cu cine s-a iubit fata de la Meteo

22 apr. 2021, 15:26,
BZI.ro, în Cancan

Este o prezență încântătoare, însă anumite detalii despre Magda Pălimariu, cum ar fi vârstă, înălțime sau Instagram sunt aproape necunoscute. Fata de la Meteo este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de la noi și se bucură de un mare succes. Frumoasa brunetă are o carieră și o viață foarte interesante, aceasta fiind o persoană foarte muncitoare și dedicată. Astfel, ea a reușit să ajungă la un înalt nivel profesional pornind de jos.

Magda Pălimariu este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de meteo din România. Telespectatorii au ajuns să o îndrăgească din ce în ce mai mult după ce au văzut-o seară de seară la jurnalul Știrilor Pro TV. Însă toată această notorietate vine ca rezultat al unei munci asidue. Mai trebuie știut despre ea că încă de mică a fost o fire ambițioasă, fiind crescută în acest spirit de părinții ei.

Magda Pălimariu vârstă, zodie și Instagram

Îndrăgita prezentatoare a rubricii Meteo de la Pro TV are frumoasa vârstă de 41 de ani. Cum data nașterii Magdei Pălimariu este 20 august 1979, aceasta este în zodia Leu, care i se potrivește de minune. Aceasta s-a născut la Sibiu într-o familie care punea preț pe valorile morale, astfel că a primit o educație strictă dar sănătoasă. Totodată, ea a fost încurajată mereu să aibă încredere în forțele ei și să-și dorească mai mult de la viață. Iar acest lucru, credem, a făcut-o să devină o persoană respectată care, la rândul ei, să ofere respect.

Formarea ei educațională a început la Liceul Pedagogic din Sibiu și a continuat în Cluj, unde a urmat cursurile Facultății de Litere. În prezent, ea trăiește în București, având o carieră de succes ca editor și prezentator la ProTV. De asemenea, Magda Pălimariu este cunoscută și pentru frumusețea sa. Având o greutate de 57 de kilograme la o înălțime de 1,74 m, Magda Pălimariu are un corp bine definit, fapt care se poate vedea și pe contul de Instagram. Astfel, ea a pozat în Playboy dar a apărut și pe coperta multor publicații din România.

Magda Pălimariu familie și iubit

Frumoasa prezentatoare a bifat, până acum cinci ani, o căsnicie care a durat fix cinci ani. Cu toate acestea, Magda Pălimariu a ținut secret acest aspect din viața ei, astfel că nu se știe mai nimic despre identitatea celui care i-a fost soț. Cu toate acestea, divorțul fetei de la Meteo a survenit chiar în anul în care și-a pierdut tatăl, 2016.

„Dispariţia tatălui meu a fost, cred, cel mai greu lucru pe care l-am întâmpinat în viaţa asta. Pierderea tatălui meu a fost cu adevărat dureroasă. Nici acum nu-mi vine să cred, îmi este foarte dor de el…”, spunea în urmă cu ceva timp Magda Pălimariu.

Mai mult, îndrăgita prezentatoare s-a iubit în trecut cu unul dintre membrii trupei Simplu, nimeni altul decât celebrul Piticu. Cei doi au fost împreună timp de 4 ani, iar multă lume chiar îi vedea la altar, însă nu a fost să fie. Iar în privința familiei, Magda are o soră, mai mică, dar la fel de frumoasă.

În altă ordine de idei, Magda Pălimariu, în vârstă de 41 de ani, păstrează la secret informația cu privire la un eventual iubit. Cât privește activitatea sa la Pro TV, Magda Pălimariu ar încasa, potrivit unor surse din trust un salariu de 4.000 de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *