Prima pagină » Cancan » Detalii inedite despre Iuliana Beregoi – vârstă, înălțime, poze, instagram. Când a debutat ca actriță

Detalii inedite despre Iuliana Beregoi – vârstă, înălțime, poze, instagram. Când a debutat ca actriță

12 apr. 2021, 15:17, 1 ,
în Cancan

Multă lume se întreabă, cu privire la Iuliana Beregoi, ce vârstă sau înălțime are artista din Republica Moldova, cea mai nouă senzație din lumea online-ului dar și a muzicii. Tânăra artistă face senzație în rândul adolescenților cu piesele ei care fac furori și doboară recorduri după recorduri. Iuliana Beregoi a reușit o ascensiune fulminantă într-un timp foarte scurt, având succes atât în cariera muzicală, cât și în cea actoricească!

Iuliana Beregoi poate fi considerată cea mai proaspătă prezență din mediul online, dar și o interpretă de succes, piesele ei făcând furori printre adolescenți. Aceasta povestește că începuturile ei în lumea vlogging-ului datează din 2013, pe când avea doar 9 ani. Mai mult, artista a fost descoperită la Festivalul Internaţional MusicForKids de la Iași, iar de atunci cariera ei s-a înscris pe o linie ascendentă.

Iuliana Beregoi – vârstă și înălțime

Iuliana Beregoi, tânăra artistă din Republica Moldova, are un succes uriaș pentru vârsta ei destul de fragedă. Cu toate că are doar 16 ani, Iuliana a reușit să strângă în jurul său o comunitate impresionantă. Ținând cont că data nașterii artistei este 15 iulie 2004, Iuliana Beregoi este în zodia Rac. În ceea ce privește statura ei, artista are 1,65 metri înălțime și o greutate de 53 kg, însă este în plin proces de creștere așa că mai poate adăuga câțiva centimetri în următorii ani.

Iuliana Beregoi și Generația Z

Artista își alintă uriașa comunitate de fani „Generația Z”. Și totuși, această titulatură nu are nicio legătură cu acea categorie de persoane născute între anii 1995 și 2010. Însăși Iuliana Beregoi a explicat de ce își numește așa comunitatea de fani, și nu are nicio legătură cu vârsta acestora. Pentru a fi membru al ei trebuie doar să ai sufletul independent, pozitiv și să fii optimist. Iar acest lucru s-a văzut din plin la concertul susținut la Iulius Mall, în toamna anului trecut.

„Pentru mine, generația Z este comunitatea mea. Așa îmi numesc eu fanii. Eu îi numesc «prieteni» într-un mod mai scurt și «Generația Z» într-un mod mai oficial. Generația Z este a doua mea familie, sunt fanii mei care sunt cu sufletul independent, niciodată nu renunță la visurile lor, își urmează visul oricine le-ar sări în cale, că să zic așa. Trec peste orice obstacol”, a precizat Iuliana Beregoi.

Poze cu Iuliana Beregoi pe Instagram

Ca pentru orice artist, și pentru Iuliana Beregoi imaginea este totul. Ea a început să cucerească lumea online pas cu pas încă de la nouă ani și acum are o comunitate impresionantă. Doar pe contul de Instagram, unde Iuliana Beregoi postează frecvent poze, artista are peste 1,1 milioane de urmăritori. De asemenea, canalul ei de YouTube are peste 881 de mii de abonați, iar pe contul de TikTok are peste 1,3 milioane de urmăritori și aproape 60 de milioane de Likeuri. Așadar, tânăra artistă are o activitate intensă pe online, internetul fiind plin de poze care de care mai haioase cu ea.

Iuliana Beregoi și serialul Lara

Artista, care peste doar câteva luni va împlini 17 ani, îmbină cu mult succes actoria cu pasiunea pentru muzică. Încă din 2017, Iuliana Beregoi a devenit protagonista serialului „Lara”, în care a apărut și Vlad Baba, care este difuzat de Netflix. Acest serial-fenomen a strâns peste 500.000 de vizualizări în primele 24 de ore de la lansare. Producţia a avut doar 3 sezoane, primul episod al sezonului de debut înregistrând 4 milioane de vizualizări.

„Mă regăseam foarte mult în Lara pentru că, uneori, Lara era mai retrasă, mai ruşinoasă. În acelaşi timp, avea încredere în ea, mergea înainte orice s-ar întâmpla, asta era cea mai importantă chestie”, spune Iuliana Beregoi a cărei vârstă la debutul actoricesc era de aproape 13 ani, însă a fost la înălțime prin prestația artistică.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri
Comentarii
  • Doru Popovici

    Nu am inteles exact de ce forma de handicap sufera „artista”, si cit de sever. Sa facem donatii undeva, sa o ajutam! Sau in mai multe conturi, sa fie de ajuns si pentru zecile de mii de handicapati care o urmaresc?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`