Prima pagină » Local » Detalii halucinante în legătură cu carnagiul de la Șcheia. Să fie vinovat adolescentul care a scăpat cu zile? – (EXCLUSIV)- FOTO/VIDEO

Detalii halucinante în legătură cu carnagiul de la Șcheia. Să fie vinovat adolescentul care a scăpat cu zile? – (EXCLUSIV)- FOTO/VIDEO

08 iun. 2023, 02:00,
Cosmina Puiu în Local

Detalii halucinante în legătură cu carnagiul de la Șcheia. Potrivit surselor reporterilor BZI, tânărul care a scăpat cu zile a fost la un pas de a se da de gol că el a fost șoferul mașinii din acea noapte. Mama puștiului de 15 ani care și-a dat ultima suflare în acea seară susține că el este vinovat și că încearcă să mușamalizeze totul, profitând de moartea celor doi pasageri

Detalii care îți provoacă fiori pe șira spinării. În acea seară, totul s-ar fi întâmplat exact așa cum a detaliat Ștefănel Andrei Lorenț, dar evitând să spună că el ar fi fost șoferul. Prima dată s-a dat de gol în momentul în care reporterii BZI l-au întrebat cum a reușit să scape cu viață în urma impactului.

„Cum am reușit să scap? M-am prins de bancheta din dreapta și n-am zburat prin mașină, reușind ulterior să ies dintre fiare”, a declarat atunci tânărul. Dacă era în dreapta, n-ar fi avut cum să se prindă cu mâna de aceeași banchetă.

Detalii halucinante în legătură cu carnagiul de la Șcheia

Conform unor surse apropiate anchetei, Ștefănel Andrei Lorenț a încercat să se țină pe poziții, sperând că va reuși să „păcălească” oamenii legii, pentru că nu are cine să-l contrazică, deoarece ceilalți doi pasageri au murit. Ba mai mult, un avocat din Iași ar fi încercat să discute cu familia tânărului, pentru a aduce puțină lumină în dosar, însă s-a lovit de o reacție dură din partea mamei, care i-a spus pe un ton agresiv că nu poate să spună cu exactitate dacă fiul său este vinovat atâta timp cât el își susține nevinovăția.

„Mi-a zis: «Nu am cum să vă spun exact dacă fiul meu este vinovat. El spune că e nevinovat și că a fost pasager, iar din emoții i-au scăpat niște detalii. Acum eu nu sunt Dumnezeu, dacă va fi vinovat, asta este. Noi avem deja avocat, să știți. Nu avem nevoie de nimic. Ceilalți martori îs morți, cum să se afle? Cine să spună?». După aceste afirmații, mi-am pus un semn de întrebare. Nu avea de ce să reacționeze așa, dacă ea știa că fiul său era doar o victimă”, precizează o sursă apropiată anchetei.

Florentina Lorenț, mama tânărului: „Putea fi și băiatul meu în sicriu”

Mama adolescentului care a scăpat din tragedia ce a avut loc în data de 29 aprilie 2023, în jurul orei 03:30, nu își poate reveni din șoc și speră să se îndrepte lucrurile.

„Nu vă imaginați ce este în sufletul meu de mamă. Sunt în aceeași situație ca și el. Putea fi băiatul meu în sicriu. Ne pare rău de ceea ce s-a întâmplat. Când am aflat am fost nebună de cap. L-am întrebat ce a căutat acolo. Dar el a răspuns că l-au chemat băieții, ca de fiecare dată. E cumplit, nu ne așteptam la așa ceva”, povestește Florentina Lorenț, mama tânărului care a scăpat cu viață din cumplitul accident.

Familia copilului de numai 15 ani, Eduard Murariu, se află la capătul puterilor. Maricica, mama băiețelului, spune îndurerată că este convinsă că Ștefănel Andrei Lorenț a fost la volan, dar nu vrea să recunoască.

„Sigur a fost el la volan, dar profită că ceilalți doi din mașină îs morți. Nu știu cum va putea trăi cu o astfel de traumă toată viața. Nu a venit să își ceară scuze și să spună ceva. Apreciam mai mult. Să plătească pentru ce a făcut”, mărturisește Maricica Murariu.

Rămâne de văzut ce vor decide anchetatorii în legătură cu acest tânăr, dar detaliile halucinante îți provoacă fiori pe șira spinării.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`