Prima pagină » Actualitate » Detalii halucinante ! Cum îi chinuie Gheorghe Dincă pe deținuți în închisoare
Detalii halucinante ! Cum îi chinuie Gheorghe Dincă pe deținuți în închisoare

Detalii halucinante ! Cum îi chinuie Gheorghe Dincă pe deținuți în închisoare

06 iul. 2024, 11:40,
în Actualitate

În spatele gratiilor, figura sinistră a lui Gheorghe Dincă continuă să provoace neliniște și tensiune printre deținuți. Condamnat pentru crimele oribile împotriva Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu, Dincă nu doar că refuză să își schimbe comportamentul violent, dar devine o sursă constantă de neînțelegeri și conflicte în sistemul penitenciar.

Gheorghe Dincă, condamnat pentru crimele îngrozitoare împotriva Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu, este acum o prezență turbulentă în spatele gratiilor.

Gheorghe Dincă îi chinuie pe deținuți

Potrivit unor surse, Gheorghe Dincă este cunoscut pentru numeroasele reclamații pe care le face, nemulțumit de condițiile de detenție.

Fiind diabetic și cu probleme cardiace, el insistă pentru un regim alimentar special și odihnă adecvată, dar se plânge constant că drepturile sale sunt încălcate.

De-a lungul timpului, Gheorghe Dincă a contestat calitatea nutrițională a hranei primite și a acuzat gardienii că ignoră solicitările sale de a respecta orarul deplasărilor către celulă, potrivit stiripesurse.ro.

Ce a cerut „monstrul din Caracal”

Mai mult, a cerut ca alți deținuți care fumează să fie mutați, argumentând că expunerea la fum pasiv îi afectează sănătatea.

Într-un episod din 2023, Gheorghe Dincă a agresat un alt deținut până l-a lăsat inconștient, contrazicând imaginea de pocăință pe care a încercat să o promoveze. Informațiile indică faptul că victima agresiunii a avut nevoie de câteva ore pentru a-și reveni.

Aceste evenimente subliniază tensiunile și dificultățile din spatele gratiilor pentru „monstrul din Caracal”, în ciuda afirmațiilor sale de schimbare și pocăință. Gheorghe Dincă a fost condamnat la 30 de ani de închisoare de Curtea de Apel Craiova, marcând sfârșitul unui caz care a șocat întreaga țară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`