Prima pagină » National » Detalii din accidentul rutier petrecut pe Valea Oltului, în care a pierit o familie întreagă

Detalii din accidentul rutier petrecut pe Valea Oltului, în care a pierit o familie întreagă

23 aug. 2022, 12:05, 1 ,
în National

În accidentul rutier de pe Valea Oltului, o întreagă familie a murit în drumul spre mare. În urma coliziunii violente dintre un TIR şi un autoturism, doi tineri şi bebeluşul lor au pierit. Bărbatul, aflat la volanul maşinii, ar fi intrat într-o depăşire periculoasă.

Tinerii de 31 și 34 de ani făcuseră cununia religioasă in2019, iar acum rudele lor se pregătesc de înmormântare.

accident Valea Oltului

Adriana și Radu au murit în accidentul rutier de pe Valea Oltului

O întreagă familie a murit în accidentul rutier de pe Valea Oltului

Adriana și Radu au murit în accidentul rutier de pe Valea Oltului. Cei doi se îndreptau spre mare cu fiul lor de un an și 3 luni. Încă nu s-a stabilit dacă bebelușul stătea în scaunul special sau în brațele mamei, dar cert este că Radu, care se afla la volan, a tăiat curbă, ar fi depășit și ar fi avut și o viteză periculoasă.

Astfel, într-o fracţiune de secundă, mașina lor s-a zdrobit de TIR-ul care venea din sens opus. Întreaga familie a pierit pe loc, sub ochii prietenilor cu care aceşti mergeau în concediu, ei circulând cu o altă mașină aflată în față.

Toți apropiații familiei au fost șocați să audă de cele întâmplate, mai ales ca Adriana mersese doar cu o zi înainte la biserică să se împărtăşească. Cei care îi cunoșteau spun despre ei că formau o familie frumoasă și varsă acum lacrimi pentru pierderea lor atât de fulgerătoare.

„În cauză, la nivelul Serviciului Rutier Sibiu s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a fi stabilite cauza și circumstanțele producerii acestui accident rutier deosebit de grav”, au transmis oamenii legii.

Luni, 22 august, traficul pe Valea Oltului a fost blocat timp de două ore din cauza accidentului rutier, circulația desfășurându-se alternativ pe un singur sens.

Citește și cum Ștefănel și Marian au murit în cumplitul accident de motocicletă de la Iași.

accident Valea Oltului

Într-o fracţiune de secundă, mașina lor s-a zdrobit de TIR-ul care venea din sens opus

O mamă a murit strivită cu copilul în braţe

Din primele cercetări efectuate de anchetatori la fața locului, a rezultat că femeia se afla pe bancheta din spate a maşinii, în momentul în care s-a produs impactul frontal cu un TIR, după ce autoturismul a pătruns pe contrasens. Tragedia a avut loc pe Valea Oltului, luni, 22 august, pe DN7, la limita dintre județele Sibiu și Vâlcea. La locula ccidentului au fost trimise de urgenţă mai multe echipaje de la ISU.

Conform Centrului Infotrafic, accidentul rutier a avut loc pe DN 7, la kilometrul 240+100 de metri, în zona localității Lazaret, județul Sibiu, iar  IPJ Sibiu a declarat că din primele cercetări efectuate de anchetatori reiese că șoferul unui autoturism condus spre Vâlcea, din cauze care urmează a fi stabilite, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un TIR condus spre Sibiu.

Din nefericire, în urma impactului toți ocupanții autoturismului, respectiv doi adulți și un minor de un an, au murit pe loc. Este vorba de un bărbat de 34 de ani, soția acestuia, în vârstă de 31 de ani și de fiul acestora de 1 an și 3 luni, din județul Alba.

TIR-ul era condus de un bărbat de 45 de ani din județul Dâmbovița.

Așadar, o întreagă familie a murit în accidentul rutier cumplit de pe Valea Oltului.

Comentarii
  • Daca in locul TIR-ului era un Duster sau altceva asemanator… Nici nu vreau sa-mi imaginez… Bine ca am mai scapat de un bou cu volan. Hai la cit mai multi!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *