Prima pagină » Cancan ultimă oră » Detalii despre viața cântăreței Raluka: Înălțime, vârstă, greutate, studii, operații estetice

Detalii despre viața cântăreței Raluka: Înălțime, vârstă, greutate, studii, operații estetice

30 iun. 2021, 16:13,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Alexandra Raluca Nistor, cunoscută sub numele de scenă Raluka, a dat lovitura în ultimii ani.

Artista, care are 1,70 m înălțime, filmează în această perioadă pentru emisiunea „SuperStar“, de la Pro TV, unde va fi jurat, laături de nume mari ale muzicii românești. Atfel, frumoasa cântăreață va juriza alături de alături de Smiley, Marius Moga și Carla’s Dreams.

Cunoscută publicului larg după de a câștigat emisiunea-concurs „Asia Express“ ,de la Antena 1, Raluka și-a început cariera muzicală de mică și a reușit în doar câțiva ani să fie un nume cunoscut în muzica românească.

Cântăreața Raluka

Ce înălțime, vârstă și greutate are Raluka

Raluka s-a născut în data de 14 noiembrie 1989, în Deva. Cântăreața în vârstă de 31 de ani a început să cânte încă mică și primii bani i-a făcut din muzică. Artista a început să cânte la nunți de la vârsta de 13 ani și a făcut parte din două trupe care cântau muzică ușoară.

Deși a fost nevoită să muncească de la vârstă fragedă, Raluka a absolvit Liceul de Muzică și Arte Plastice „Sigismund Toduță” din Deva. Ulterior, a terminat Facultatea de Jurnalism, însă pasiunea pentru muzică a ținută departe de o posibilă carieră în mass-media.

La vârsta de 19 ani, Raluka a obținut locul secund la Festivalul Mamaia 2008, secțiunea interpretare, după ce în același an a câștigat Marele Trofeu al Festivalului Internațional de Muzică Ușoară „George Grigoriu”.

Cântăreața Raluka

În toamna aceluiași an, Raluka s-a înscris la preselecțiile emisiunii concurs „Megastar“. Pe parcursul competiției, ea a făcut parte din formația Pepper Girls, alături de care și-a încheiat participarea pe locul al doilea.

În primăvara anului următor, Raluka a colaborat cu DJ Sava în vederea producerii unor discuri single. Primele două cântece promovate au fost „September” și „I Like (The Trumpet)” s-au bucurat de reacții favorabile, atât din partea publicului, cât și a presei.

În martie 2011 Raluka şi-a început cariera solo, cu single-ul de debut „Out of you Business”.

În anii următori, Raluka a apărut în play-listul radiourilor cu hiturile „Surrendered My Love“, „All for You“, „Maman“ (2012), „Aroma“ (2013), „Never give up“ (2014), Miraj (2015), „Du-mă spre noi“ (2017sau „Enchante“ (2019).

Cântăreața Raluka

Câte oprații estetice are Raluka

Frumoasa cântăreață nu s-a ferit să vorbească operațiile și intervențiile de natură estetică. Aceasta a spus că are o operație de augumentare mamară și că, deocamdată nu își dorește să-și mai facă vreo intervenție chirurgicală prea curând. Raluka ia, totuși, în calcul ca în viitor să intervină dacă vârsta o va cere, însă fără a umbla vreodată la față.

Raluka a avut norocul să aibă un corp atletic și picioare definite. Singura problem, în viziunea artistei, a fost faptul că  are spatele lat. Chiar dacă a deranjat-o acest aspect, ea a spus că a compensat cu picioarele și fesierii bine definiți.

Cântăreața Raluka

A avut o aventură cu Pepe?

În perioada cât a filmat la emisiunea „Te cunosc de undeva“, unde a fost concurentă, s-a zvonit că Raluka ar fi avut o aventură cu Pepe. Asta, mai ales după ce cântărețul a divorțat de Raluca Pastramă.

Cei doi au negat posibila avnetură, spunând că între ei este doar o simplă prietenie și nimic mai mult.

Nu ar fi fost prima dată când despre Raluka se spune că ar fi fost combinată cu cineva din industria muzicală. Astfel, în trecut, cântăreața fost mai mult împreună cu DDy Nunes, în 2013. Atunci s-a zvonit că Raluka ar fi avut o relație și cu Dj Sava, cel cu care a făcut mai multe piese de-a lungul carierei sale muzicale.

Cântăreața Raluka

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *