Prima pagină » Cancan ultimă oră » Detalii de ultim moment despre Florin Piersic, după ce a fost externat din spital! Fanii actorului sperau să nu primească vestea asta despre el

Detalii de ultim moment despre Florin Piersic, după ce a fost externat din spital! Fanii actorului sperau să nu primească vestea asta despre el

15 iun. 2024, 14:40,
în Cancan ultimă oră

Lovitură pentru Florin Piersic, după ce a fost externat din spital! Cea mai mare dorință a lui, după ce a învins infecția, va rămâne neîmplinită!

Florin Piersic a depășit cu brio, fără doar și poate, cea mai mare cumpănă din viața sa! Marele actor, în vârstă de 88 de ani, a reușit, cu ajutorul unei armate de medici, să învingă o infecție care i-ar fi putut fi fatală. Preț de câteva săptămâni, acesta a fost plimbat prin mai multe spitale, evaluat de doctori cu specializări diferite și supus la mai multe intervenții chirurgicale, unele mai delicate decât altele.

În tot acest timp, Florin Piersic era preocupat de un singur lucru, acela de a se întoarce în locul pe care îl iubește cel mai mult: scena teatrului.

Din nefericire, însă, și pentru el, dar și pentru toți fanii lui, veștile nu sunt tocmai cele mai bune și s-au aflat în urmă cu foarte puțin timp!

Când se va întoarce Florin Piersic la teatru? Actorului nu i-a picat prea bine vestea asta

Vă reamintim că, înainte de Paște, actorul a ajuns de urgență la Spitalul Militar din Cluj-Napoca, după ce a început să acuze stări de rău, la scurt timp după ce s-a dat jos de pe scenă.

Acolo, Florin Piersic a fost diagnosticat cu o infecție la genunchiul la care avea o proteză și operat imediat. Totuși, lanțul problemelor nu avea să fie rupt după aceasta intervenție chirurgicală. Tot medicii clujeni l-au operat și la inimă, când i-au scos stimulatorul cardiac, de teamă ca infecția să nu extindă și să-i fie fatală. A fost transferat cu un avion SMURD la București și internat la Institutul „Matei Balș”, ulterior mutat la Spitalul „Foișor”, unde a mai suferit o intervenție chirurgicală la genunchi.

De asemenea, actorul a fost permanent tratat cu antibiotice, care în cele din urmă au învins infecția.
Deși viața îi atârna de un fir de ață, Florin Piersic avea o singură frământare, iar ori de câte ori avea ocazie îi întreba pe medici un singur lucru.

„Printre primele întrebări ştim care a fost sau bănuim care a fost, a întrebat . Şi a fost şi mai interesant că îşi punea problema .

Sigur că nu aşa se va pune problema şi că va ajunge să meargă fără sprijin, sperăm să fie o evoluţie bună”, a declarat la acea vreme Adrian Marinescu, directorul medical al Institutului „Matei Balș”.

În urmă cu câteva săptămâni, actorul de 88 de ani a fost externat din spital și transferat la un centru de recuperare.

Deși se află în afara oricărui pericol, reîntâlnirea cu publicul pe care îl iubește atât de mult va trebui să mai aștepte, iar vestea a venit în urmă cu foarte puțin timp.

Florin Piersic nu va reveni pe scenă până la finalul anului in curs.

Mai mult, se pare că spectacolul „Străini în noapte”, în care ar fi trebuit să apară în rol principal pe 14 octombrie 2024, a fost anulat. Cu siguranță că actorului nu i-a picat deloc bine vestea asta, însă, atunci când medicii îi vor permite, suntem convinși că actorul nu va ezita și va apărea în fața publicului său.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
27 septembrie 2024
27 septembrie 2024