Prima pagină » Cultural » Detalii cutremurătoare au ieșit la iveală. Șefii lui Alexandru, tânărul ucis de Monica Odagiu în București, au chemat ambulanța la muncă, cu o oră înainte de accident

Detalii cutremurătoare au ieșit la iveală. Șefii lui Alexandru, tânărul ucis de Monica Odagiu în București, au chemat ambulanța la muncă, cu o oră înainte de accident

13 apr. 2023, 10:45,
în Cultural

Detalii cutremurătoare au ieșit la iveală în cazul lui Alexandru, tânărul lovit cu mașina de Monica Odagiu în București. Potrivit celor mai noi informații sefiii acestuia au chemat ambulanța la muncă, cu o oră înainte de accident.

Pe tot parcursul acestei săptămâni, mai multe ipoteze au apărut un spațiul public, una fiind că tânărul de 35 de ani a vrut să se omoare, iar cealaltă că s-ar fi dezechilibrat, neavând motive să se sinucidă. Totuși, azi, șefii de la locul său de muncă au ieșit în față cu o serie de detaii neștiute.

Detalii cutremurătoare au ieșit la iveală. Ce declarații au făcut șefii lui Alexandru

Șefii lui Alexandru au delcarat faptul că el nu se simțea bine încă de când era în timpul programului, asta după ce ar fi consumat alcool la locul de muncă pe ascuns. Cei din jurul său au observat că este în stare de ebrietate și că nu arată deloc bine, astfel că i-au chemat ambulanța. Înainte de a ajunge medicii la fața locului, Alexandru a părăsit deja clădirea, conform Antena 3.

Din nefericire, la nici o oră de când Alexandru a plecat de la locul de muncă, înainte ca Salvarea să ajungă la fața locului, s-a întâmplat evenimentul tulburător. În timp ce era în stația de autobuz, cu doar câteva secunde înainte ca mașina actriței Monica Odagiu să se apropie, el s-a ridicat și fie s-a aruncat, fie s-a dezechilibrat.

Monica Odagiu a făcut tot posbilul pentru a evita impactul, astfel că a tras de volan în partea opusă, însă totul a fost în zadar, astfel că tânărul a murit pe loc. Din păcate, echipajele de salvare ajunse la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-l readuce la viață.

Alexandru s-a dezechilibrat și a căzut în fața mașinii

Vărul acestuia a menționat că nu este vorba nici de sinucidere. În tot acest timp, oamenii legii iau în calcul două posibilități: sinucidere sau dezechilibru.

„În primul rând, nu s-a sinucis, pentru că nu avea de ce. Pur și simplu, s-a dezechilibrat, cum apare și pe filmare. A căzut în fața mașinii.

Sâmbătă spre duminică, el a ieșit cu niște prieteni. Au consumat alcool, s-au distrat până dimineață. El, la ora 14:00, intra la muncă, nu cum vorbește lumea că era drogat și beat.

Alex a fost un băiat cuminte, ascultător, respectuos, nu a făcut probleme la nimeni. Ceea ce s-a întâmplat este foarte dureros pentru noi, pentru familia lui, pentru părinții lui.

A plecat la muncă. Dacă el, toată noaptea, a consumat alcool, vă dați seama, îi era rău. Era foarte amețit, nu era ok. A încercat să se ridice și să-și continue drumul, dar nu să se sinucidă. Monica Odagiu nu are nicio vină ”, a precizat Dan, vărul victimei, conform wowbiz.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *