Prima pagină » Cancan ultimă oră » Destinația de lux preferată de Alexandra Stan, dar și de milionarii lumii. Unde își petrece artista vacanța

Destinația de lux preferată de Alexandra Stan, dar și de milionarii lumii. Unde își petrece artista vacanța

06 aug. 2022, 20:40,
în Cancan ultimă oră

Alexandra Stan este una dintre cele mai îndrăznețe apariții de la noi din țară. Vedeta ne-a obișnuit cu aparițiile ei controversate și nonconformiste. De această dată, aflată într-o destinație de lux preferată de milionarii lumii, cântăreața și-a etalat formele perfecte. Unde își petrece Alexandra Stan vacanța.

Alexandra Stan îmbină utilul cu plăcutul. Se află într-o destinație de lux, acolo unde și cântă. Cântăreața și-a încântat fanii care o urmăresc pe rețelele de socializare cu numeroase imagini surprinse fie pe plajă, fie la petrecerile organizate acolo, semn că profită din plin de zilele de vacanță și distracție.

Destinația de lux preferată de Alexandra Stan, dar și de milionarii lumii

Alexandra Stan se află în Mykonos, destinația de lux preferată și de milionarii lumii. Insula Mykonos mai este cunoscută și sub denumirea de insula distracțiilor „nebune”, dar este renumită pentru plajele sale aurii, cu nisip fin şi apă limpede, azurie, considerate a fi unele dintre cele mai frumoase din Grecia.

Este o destinație extrem de iubită de vedetele din toată lumea, dar și de celebritățile de la noi din țară. Alexandra Stan va susține în această seară un concert, pentru prima dată, în Mykonos.

Cât costă o vacanță în Mykonos, Grecia

Prețurile pentru o vacanţă în Mykonos de şapte zile încep de la 800 euro de persoană, însă bineînțeles că acestea pot crește în funcție de pretenții și de activitățile pe care vreți să le faceți odată ajunși pe insula milionarilor.

Dacă ar fi să optăm pentru o vacanță de costuri medii, pentru 2 persoane – biletele de avion București- Mykonos – București, cazare pentru cuplu la hotel pe o perioadă de 7 nopți, costurile ajung la 2489 euro, adică 1245 euro de persoană. Bineînțeles, acesta este un buget mediu, însă dacă doriți o vacanță luxoasă, prețurile pot ajunge până la peste 8 000 euro pentru 2 persoane, pentru câteva zile.

Ce a făcut Alexandra Stan cu primii bani câștigați din muzică

Alexandra Stan se bucură de o carieră uriașă în lumea muzicii, iar cântăreața a reușit să se bucure de un succes mare și pe plan internațional, drept dovadă, în această seara va susține un show în Mykonos. Ce a făcut Alexandra Stan cu primii bani câștigați din muzică.

„Îmi amintesc că din primii bani câștigați am pus deoparte și am strâns până i-am luat surorii mele o mașină. Mi-am dorit mult să fac asta. Îmi ajut familia și acum, e o responsabilitate pe care mi-am asumat-o și o fac cu drag”, a spus artista.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
08 septembrie 2024
08 septembrie 2024