Prima pagină » Cancan ultimă oră » Destăinuiri făcute de Raluka pe Instagram: A stat mai mult de 12 ore în spital!

Destăinuiri făcute de Raluka pe Instagram: A stat mai mult de 12 ore în spital!

02 nov. 2021, 09:15,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Alexandra Raluca Nistor, cunoscută ca Raluka, vedeta care are peste 600.000 de urmăritori pe Instagram, face parte din juriul SuperStar România. Alături de celebrul Smiley, Marius Moga și Carla`s Dreams, câștigătoarea primei ediții a emisiunii „Asia Expres”, ocupă râvnitul scaun în cadrul unei noi emisiuni de la PRO TV.

Bucuria însă nu a durat mult, din primele ediții, vedeta fiind aspru criticată de fani. Aceștia o vedeau pe Irina Rimes în locul ei sau pe Andra, care este un nume important în industria muzicală.

După nemulțumirile apărute pe rețelele de socializare, s-a pus problema dacă Raluka va fi înlocuită la SuperStar România. Este clar că acest lucru nu se va întâmpla în acest sezon deoarece vedeta are semnat deja un contract.

raluka baniciu imbracata sexy la SuperStar Romania

Raluka Baniciu, face parte din juriul SuperStar România

Destăinuiri făcute de Raluka pe Instagram: A povestit despre drama prin care trece

Raluka atrage tot mai des atenția asupra sa. Fanii au suprins-o pe aceasta plecând în Turcia, în compania consilierului său medical, Ensar Duman. Călătoria ei a fost într-adevăr spre un spital, dar pentru mama ei, care are probleme de sănătate. Raluka se arată foarte îngrijorată din acest motiv, dar este puternică și nu renunță la proiectele sale profesionale.

Vedeta a povestit pe pagina sa de Instagram prin ce greutăți trece acum. Aceasta a precizat că a fost impresionată de spitalele din Turcia.

raluka baniciu machiata strident

Raluka a reușit să devină cunoscută publicului după ce a câștigat emisiunea-concurs „Asia Expres”

„Știți că mereu vreau să vă împărtășesc numai întâmplări fericite și numai lucruri pozitive, de aceea, până acum, nu am vrut să vă spun de ce am plecat cu mama în Turcia. După ziua de astăzi, după mai bine de 12 ore petrecute în spital, simt nevoia să vă povestesc pe scurt ce am trăit aici”, a scris Raluka pe Instagram.

Peste 23.000 de reacții la un interviu controversat

Altfel, Raluka a fost criticată după ce a scos o nouă piesă, împreună cu Juno. Scandalul a izbucnit după ce piesa a fost promovată cu o poză în care vedeta a apărut cu o mască de oxigen. Fanii au considerat un mare cinism din partea ei având în vedere situația pandemică actuală.

Într-un interviu dat de Raluka și Juno, vedeta a mărturisit multe amănunte din viața ei, dar și despre cel mai des compliment primit din partea fanilor săi. Aceasta a menționat că în ultima perioada i se zice tot mai des că este un om bun.

Interviul a avut și unele întrebări mai piperate, tot legate de activitatea ei de pe social media. Întrebată fiind despre cel mai des mesaj primit pe Instagram, vedeta a raspuns neașteptat. Aceasta a mărturisit că unul dintre cele mai frecvente mesaje primite în direct pe Instagram sună în felul următor: „Bună, frumoaso, vrei să vorbim?”.

raluka baniciu pe un pat de spital cu masca de oxigen la gura

Raluka a fost criticată după ce a scos o nouă piesă, împreună cu Juno

Câștigătoarea primei ediții a emisiunii „Asia Expres” a mărturisit că nu prea primește replici de agățat din partea fanilor săi datorită chipului său angelic.

Raluka a reușit să atragă atenția asupra sa datorită carierei de succes, dar și prin zvonul precum că ar fi într-o relație cu Pepe. După ce Pepe a divorțat de Raluca Pastramă, s-a vehiculat că acesta ar fi împreună cu Raluka. Întrebați fiind dacă cei doi sunt într-o relație, vedetele sau distrat copios.

selfie raluka baniciu machiata frumos

După ce Pepe a divorțat de Raluca Pastramă, s-a vehiculat că acesta ar fi împreună cu Raluka

Raluka a reușit să devină cunoscută publicului după ce a câștigat emisiunea-concurs „Asia Expres”. Acum, Raluka are o pagină de Instagram ce a adunat o comunitate de peste 500.000 de oameni care zi de zi o apreciază și o susțin în toate proiectele sale profesionale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *