Prima pagină » Cancan » Despre Victor Slav și Andreea Mantea s-a spus în trecut că formează un cuplu. Ce a spus bruneta despre această „relație”

Despre Victor Slav și Andreea Mantea s-a spus în trecut că formează un cuplu. Ce a spus bruneta despre această „relație”

30 nov. 2021, 13:59,
BZI.ro, în Cancan

Multă lume a crezut că Victor Slav și Andreea Mantea formează un cuplu. Cu toate acestea, cei doi au fost doar colegi de platou. Cea care a lămurit situația a fost chiar Andreea Mantea. Prezentatoarea TV a clarificat că ea și Victor sunt doar colegi de platou, cu o relație strict profesională. Cei doi au prezentat împreună emisiunea WowBiz, de pe Kanal D. În prezent, Victor Slav formează un cuplu cu Selina, iar Andreea Mantea este într-o relație cu Valeriu Floricel.

După ce au fost invitați într-o emisiune pentru cupluri, Andreea Mantea a infirmat zvonurile cu privire la o eventuală relație cu VIctor Slav. Împreună cu fostul băiat de la Meteo, ea a prezentat emisiunea WowBiz. Cu toate acestea, cei doi au ajuns să împartă același pat în piesa „Mitică, dormi?”. Lui Victor Slav nu i-a fost greu să interpreteze rolul și nu a avut nevoie de prea multe exerciții. Într-un interviu televizat, colega sa a spus că experiența a fost plictisitoare, deoarece ea și Victor au trebuit să se limiteze la umorul din piesă. Din spusele brunetei, ea și colegul său au glume mult mai savuroase între ei.

Victor Slav și Andreea Mantea nu au format un cuplu

După despărțirea de Bianca Drăgușanu, presa a speculat că Victor Slav și Andreea Mantea ar forma un cuplu. Cei doi au prezentat împreună emisiunea WowBiz!, de pe Kanal D. Cea care a infirmat aceste zvonuri a fost chiar bruneta. Prezentatoarea TV a ținut să clarifice ce relație este, cu adevărat, între ei. Din spusele Andreei, cei doi au fost doar colegi de platou și nu poate fi vorba de o relaței, alta decât profesională. Această dezvăluire a venit după ce ea și Victor au primit invitația să participe împreună într-o emisiune TV pentru cupluri. Este vorba de emisiunea Cine-i Chefu, prezentată de Chef Foa.

„Nu ne băgăm pentru că ar trebui să fim un cuplu. Noi nu putem veni, la noi nu este cazul de un cuplu. Ferească Dumnezeu! Venim să mâncăm, să gustăm, dar nu participăm”, a fost răspunsul Andreei Mantea la această invitație.

Cine este iubitul Andreei Mantea

O bună perioadă de vreme, Andreea Mantea și-a ținut relația secretă. Cu toate acestea, misterul a fost elucidat de către Cristi Mitrea, tatăl copilului Andreei Mantea. După spusele acestuia, iubitul frumoasei brunete este producătorul emisiunii „Se strigă darul”, Valeriu Floricel. Se pare că prezentatoarea TV este fericită alături de iubitul său. Deși a avut relații eșuate, vedeta a continuat mereu să creadă în iubire. Valeriu Floricel și Andreea Mantea sunt împreună din anul 2016.

Din relația cu Cristi Mitrea, Andreea Mantea are un fiu și își dorește să devină mamă din nou. De anul trecut, bruneta a început să posteze poze cu bărbatul care o face fericită, iar fanii i-au avut numai urări de bine pentru cei doi. Pe degetul inelar avea un inel care semăna cu unul de logodnă, dar nu se știe dacă prezentatoarea va îmbrăca rochia de mireasă în viitorul apropiat.

Victor Slav și Selina sunt împreună de peste doi ani

Victor Slav este foarte rezervat cu privire la viața personală. Cu toate acestea, știm deja că formează un cuplu cu Selina, o frumoasă blondă care îi este alături la bine și la greu. Cei doi sunt împreună de mai bine de doi ani. Ei s-au cunoscut într-un local de fițe, în care ea era hostess, și atunci a fost dragoste la prima vedere. Acum, Selina îl ajută pe Victor cu managerierea localului pe care l-a deschis în Capitală. Recent, celebrul prezentator i-a făcut iubitei sale o declarație de dragoste pe Instagram. Deși Victor Slav este zgârcit când vine vorba de poze cu iubita și fiica sa, Selina postează foarte des poze cu iubitul său pe rețelele de socializare. În altă ordine de idei, Victor Slav și Andreea Mantea au doar o relație profesională și de prietenie, ambii fiind implicați în relații frumoase cu persoane diferite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *