Prima pagină » BZI LIVE » LIVE VIDEO – Despre tainele caligrafiei! Petronela Avasîlcăi, caligraf, povestește pentru BZI LIVE despre activitatea sa creativă, “cuPeniță”

LIVE VIDEO – Despre tainele caligrafiei! Petronela Avasîlcăi, caligraf, povestește pentru BZI LIVE despre activitatea sa creativă, “cuPeniță”

11 iul. 2024, 15:00,
BZI.ro, în BZI LIVE

Vineri, 12 iulie 2024, începând cu ora 15:30, în studioul BZI LIVE se va afla Petronela Avasîlcăi, caligraf. Caligrafia, la fel ca și pictura sau muzica, este o artă. Mai precis, arta vizuală și desprinderea de a scrie frumos de mână prin poziționarea armonioasă a unor cuvinte care să demonstreze integritate, ritm și creativitate, dar și să aibă ceva din stilul original caligrafic.

Invitata Georgianei Adam va povesti despre parcursul său în caligrafie, activitatea creativă “cuPeniță” și despre tainele caligrafiei.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *