Prima pagină » BZI LIVE » LIVE VIDEO – Despre populisme și bani! Discutie cu Dan Chirleșan, conf.univ.dr in cadrul Facultatii de Economie si Administrarea Afacerilor (UAIC), numai la BZI LIVE! – FOTO

LIVE VIDEO – Despre populisme și bani! Discutie cu Dan Chirleșan, conf.univ.dr in cadrul Facultatii de Economie si Administrarea Afacerilor (UAIC), numai la BZI LIVE! – FOTO

28 iun. 2023, 15:00,
în BZI LIVE

Joi, 29 iunie 2023, începând cu orele 10:30 în studioul BZI LIVE va fi prezent Dan Chirlesan, conf. univ. dr. in cadrul Facultății de Economie si Administrarea Afacerilor (UAIC) Iași. Invitatul moderatoarei Raluca Costin va discuta despre legatura dintre bani si populisme.

“Populismul este un drog extrem de atrăgător atât pentru politicieni, cât și pentru alegători. Problema este că, așa cum nu poți trăi ca individ cheltuind constant mai mult decât încasezi, nici ca guvern nu poți oferi pe termen mediu un nivel de trai pe care economia țării nu îl susține”, sustine economistul.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *