Prima pagină » Cancan » Despre Laurette s-a spus că a avut o relație cu Ion Țiriac. Acum, mulatra a recunoscut totul

Despre Laurette s-a spus că a avut o relație cu Ion Țiriac. Acum, mulatra a recunoscut totul

25 mai 2022, 12:50,
în Cancan

În trecut, s-a spus despre Laurette că ar avea o relație cu miliardarul Ion Țiriac, cei doi fiind văzuți de mai multe ori împreună. La acea vreme, mulatra nu a dezvăluit că ar fi fost iubita omului de afaceri, însă a susținut că a petrecut timp de calitate alături de acesta. Acum, invitată la emisiunea „Detectorul de minciuni”, Laurette a spus adevărul despre ce s-a întâmplat între ea și Ion Țiriac.

Laurette Atindehou este un fotomodel român, care s-a născut la Brăila. Frumoasa mulatră a fost asistenta TV a Adrianei Bahmuțeanu. Ea a reprezentat România la “Miss Tourism International” din Malaysia și la finala mondială “Top Model of the World”, care a avut loc în Egipt. De-a lungul anilor, presa mondenă a scris frecvent despre operațiile estetice pe care și le-a făcut Laurette, dar și despre relația apropiată pe care a avut-o cu Ion Țiriac. De asemenea, fotomodelul are o fată, pe nume Serena.

Recent, Laurette a lăsat audiența cu gura căscată când a vorbit despre ceea ce a fost între ea și Ion Țiriac, dar și când a precizat că își dorește împăcare cu fostul iubit, tatăl fetiței ei. Laurette este o persoană publică foarte urmărită, având o carieră longevivă în televiziune. De-a lungul timpului a apărut în diverse emisiuni, în postura de asistentă, care se ocupa de divertisment și voie bună în platou. Cu toate acestea, de când este mamă nu a mai avut atât de multe apariții, însă, în continuare este foarte iubită de public.

Laurette, relație cu Ion Țiriac?

În urmă cu ceva vreme, Laurette era în atenția presei, datorită speculațiilor cum că ar avea o relație amoroasă cu Ion Țiriac. Cei doi se afișau destul de des la braț, împreună, în public, ridicând suspiciuni. Multă vreme nu s-a știut adevărul, însă, invitată la emisiunea „Detectorul de minciuni”, moderată de Oana Radu, Laurette a recunoscut dacă a format sau nu un cuplu cu celebrul miliardar.

„Întrebarea asta mi s-a pus de atât de multe ori, dar nu aș putea să răspund la ea. O să las așa să rămână o enigmă pentru toți cei care sunt curioși. Adevărul este că este foarte frumos să stai în preajma domnului Ion Țiriac, și cred că orice femeie și-ar dori să stea în preajma lui și nu pot să zic că a fost onoare, că până la urmă și eu sunt o femeie foarte frumoasă, exotică, independentă, pe care și-o dorește orice bărbat, zic eu. Din toate experiențele pe care le-am avut, nu a fost bărbat care să refuze. Eu sunt foarte mândră de mine că am putut să ies la o cină sau două sau trei sau patru, nu se știe niciodată, cu domnul Ion Țiriac”, a declarat Laurette.

Laurette vrea să se împace cu tatăl fetiței

La momentul actual, Laurette este într-o relație, însă a făcut o declarație neașteptată. Sexy mulatra vrea să se împace cu fostul iubit, tatăl fetiței ei. Aceasta a vorbit despre povestea frumoasă de dragoste pe care au trăit-o și care este impedimentul principal, din cauza căruia nu se poate întoarce la fostul ei.

„Da, m-aș împăca cu tatăl fetiței mele, de ce nu? Acum suntem în relații foarte bune, timpul le rezolvă pe toate, am trecut peste tot ce înseamnă răni sufletești, avem un copil minunat, frumos, isteț, un copil pe care ni l-am dorit amândoi și trebuie să fim niște părinți responsabili, care să gândim matur, pentru copilul nostru, că până la urmă am avut o relație frumoasă de 9 ani, o grămadă de timp și din care a rezultat rodul iubirii noastre și avem o fetiță absolut superbă.

Deci, nu este exclusă varianta de împăcare, nu se știe niciodată, mai ales acum în vremurile astea pe care le trăim. Întotdeauna, familiile în momentele mai dificile se reunesc. Așa a fost la momentul acela, nu ne-am mai înțeles și ne-am despărțit. Noi am încercat să ne mai împăcăm. În acest moment, nu a mai făcut pași către mine, pentru că fiecare dintre noi ne-am găsit fericirea. El are o relație de vreo trei ani de zile cu Majda Aboulumosha, eu la fel sunt într-o relație”, a mărturisit Laurette.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
10 august 2024
10 august 2024