Prima pagină » Actualitate » Despărțire în show-biz-ul românesc! Jo și Juno și-au spus adio definitiv!
Despărțire în show-biz-ul românesc! Jo și Juno și-au spus adio definitiv!

Despărțire în show-biz-ul românesc! Jo și Juno și-au spus adio definitiv!

22 nov. 2023, 09:11,
în Actualitate

Jo și Juno și-au spus adio definitiv, punând capăt unei relații de mai bine de patru ani de zile. După numeroase despărțiri și împăcări, cei doi au ajuns la concluzia că le este mai bine separat. Se pare că se chinuiau reciproc, așa că au decis că este momentul să își încheia relația definitiv. Jo a făcut primele declarații despre despărțire.

Jo și Juno și-au spus adio definitiv

Relația dintre Jo și Juno a fost una cu suișuri și coborâșuri. Cei doi s-au iubit cu patos, însă nu au fost ocoliți nici de probleme. De-a lungul timpului, aceștia s-au despărțit și împăcat de mai multe ori, însă de această dată separarea pare una definitivă. Cântăreața a fost cea care a dat vestea și a vorbit despre motivele care au condus la încheierea poveștii de dragoste.

Invitată în cadrul podcast-ului realizat de Jorge, Jo și-a anunțat fanii că este, din nou, o femeie singură. Se pare că artista și Juno s-au despărțit de ceva timp, iar acum fiecare încearcă să se refacă după separare.

Mai mult, cântăreața a vorbit și despre motivele ce au condus la o nouă despărțire, subliniind că ea își dorește stabilitate în relație, iar lângă Juno nu a prea avut parte de acest lucru, având în vedere istoricul lor.

„Noi în momentul ăsta nu mai suntem împreună. Eu nu mă văd o viață întreagă făcând asta. Nu vreau să fac asta o viață întreagă. Mă văd lângă el o viață întreagă când suntem noi bine, când suntem noi cel mai bine din viața noastră (…) Nu vreau să fac asta toată viața, adică vreau să fiu bine, vreau să fiu happy, vreau să fiu liniștită, vreau să fiu liberă, să mă simt eu în toată puterea mea și în toată nebunia mea”, a declarat Jo.

Jo: „Mă pierdeam din ce în ce mai tare”

În plus, cunoscuta cântăreață a mai mărturisit că o să îl iubească mereu pe Juno, însă a dat de înțeles că în ultima vreme relația dintre ei devenise una destul de toxică. Prinsă în vârtejul iubirii și al despărțirii, artista a ajuns să se piardă pe sine, așa că a pus piciorul în prag.

Acum își dorește să se regăsească și spune că vina despărțirii nu o poartă nimeni și chiar speră că ea și Juno să rămână în relații bune. Rămâne de văzut dacă aceștia au marcat doar o altă cumpănă în relație sau de această dată chiar și-au spus adio definitiv.

„Îl iubesc și o să îl iubesc toată viața mea, e unul dintre cei mai mișto oameni pe care îi cunosc, dar am nevoie să mă adun un pic și să fiu cu mine, mă pierdeam din ce în ce mai tare. Uitasem complet, nu mă mai găseam deloc, nu e ok. Nimeni nu a greșit cu nimic ca să trecem prin asta”, a mai spus Jo.

Acum, Jo și Juno și-au spus adio definitiv, punând capăt unei relații de mai bine de patru ani de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *