Prima pagină » Actualitate » Designerul român Stephan Pelger a murit. Polițiștii și legiștii se află la casa lui din București – UPDATE

Designerul român Stephan Pelger a murit. Polițiștii și legiștii se află la casa lui din București – UPDATE

08 iun. 2023, 14:53, 1 ,
în Actualitate

Designerul român Stephan Pelger, în vârstă de 43 de ani, a fost găsit mort joi, 8 iunie, în atelierul său din Sectorul 2 din Bucureşti. În aceste momente, polițiștii și legiștii se află la casa lui din București pentru efectuarea cercetărilor.

UPDATE: Potrivit primelor informații din anchetă, Stephan Pelger a fost găsit în curte de un vecin, spânzurat. Se urcase pe un scaun. Se pare că nu sunt suspiciuni de omor, iar designerul nu a lasat bilet.

Creator de modă român găsit mort în casă

Într-un interviu publicat la începutul acestui an,Stephan Pelger a povestit că că de aproape cinci ani nu mai putea dormi nopțile și avea adesea și stări de depresie. Problemele ar fi început după ce Stephan Pelger a fost jefuit la Cannes. Totul s-a petrecut în 2018, iar la momentul respectiv creatorul vestimentar a povestit pe rețelele de socializare ce i s-a întâmplat.

Tot la începutul acestui an, într-o emisiune TV, creatorul de modă a explicat că a ieșit de la clinica de dezintoxicare în care s-a internat de bunăvoie. Suferea de insomnie cronică și lua 40 de pastile într-o singură zi.

Stephan Pelger a fost internat la psihiatrie pe când avea 10 ani, iar de-a lungul anilor a trecut prin mai multe centre de tratament.

„Sufăr de depresie de la 10 ani. Prima dată am fost într-un centru de psihiatrie la 10 ani, la noi în România. Apoi la 21 de ani La Viena, apoi la 34 de ani la München și acum, aici, lângă București. Depresia e o boală despre care noi nu vorbim. (…) Nimic nu și-a făcut efectul, medicina era foarte învechită. Remedierea ține toată viața, dar am pierdut controlul”, povestea Stephan Pelger într-un alt interviu.

Stephan Pelger a fost unul dintre cei mai cunoscuți creatori de modă din România. A îmbrăcat cele mai cunoscute vedete, actrițe și prezentatoare de televiziune din România. La vârsta de doar un an, el a fost înfiat.

Pasiunea pentru modă o are încă din copilărie, el a urmat Școala Populară de Artă, iar apoi a mers Institutul de Modă de la Viena.

Comentarii
  • Se restrang randurile elgibitistilor

    Nu mai are cine te oripila pe la prezentarile de moda. Moda ar trebui sa iti produca placere cand o vezi, in schimb dumnealui aproape travestit in femeie, oripila mai mult decat oricine pe acolo, era practic cel mai prost imbracat si aranjat din toata zona.
    S-au mai dus si cativa „transgenderi” din Iasi, Dumnezeu vegheaza…
    Daca esti homosexual asta nu inseamna ca trebuie sa te si dai in spectacol cu asta si sa oripilezi pe toata lumea. Si Razvan Ciobanu era homosexual dar nu tinea sa se comporte in asa fel incat sa oripileze lumea cu asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *