Prima pagină » Cancan » Designer-ul Casei Regale a României, Alexandru Ciucu în vârstă de 46 ani și-a sărbătorit ziua de naștere singur

Designer-ul Casei Regale a României, Alexandru Ciucu în vârstă de 46 ani și-a sărbătorit ziua de naștere singur

01 mart. 2022, 16:08,
în Cancan

Luna trecută, Alexandru Ciucu a împlinit vârsta de 46 ani, însă internauții au fost puși pe gânduri cu privire la mariajul acestuia. Designer-ul și-ar fi sărbătorit ziua de naștere singur, soția acestuia fiind în compania copiilor la școala de muzică și răsfățându-se cu o zi la salon. Alina Sorescu a declarat ca urmăritorii nu au de ce să se îngrijoreze, deoarece nu se află în divorț și relația amoroasă a cuplului este la fel de bună.

Alexandru Ciucu este un designer român ce a deschis lanțul de magazine „Tata și fiul”. Acesta a absolvit cursurile de modă la Instituto Carlo Secoli din Milano, în urma căruia a deschis în 2006 primul Atelier de Înaltă Croitorie din România. Doi ani mai târziu, acesta o cunoaște pe frumoasa cântăreață Alina Sorescu. Deși între cei doi este o diferență de vârstă de 10 ani, cuplul au împreună doua fetițe Elena Carolina și Ana Raisa.

Alexandru Ciucu a ajuns la frumoasa vârsta de 46 ani

Alexandru Ciucu și-a serbat ziua de naștere de curând, împlinind vârsta de 46 ani. Acesta a primit urări de la prietenii apropiați și de la urmăritori, însă frumoasa sa soție nu a postat nimic în mediul online cu privire la ziua lui.  Mai mult de atât, aceasta a postat pe profilul ei de Instagram cum s-a răsfățat la salon pentru a se menține în formă. De asemenea, Alina a avut și repetiții la școala sa de muzică, alături de elevii săi. Deși cei doi au negat faptul că ar avea probleme în căsnicie, acest detaliu i-a determinat pe urmăritori să fie confuzi cu privire la relația lor. Alexandru a postat pe pagina sa o poza cu un pahar de vin, urmat de descrierea: 

„Dragilor, mulțumesc din suflet pentru urările de ziua mea. Închin un pahar în cinstea voastră. #birthday #46 #ageisjustanumber. 

În anul 2020, designer-ul a fost surprins singur într-un club de la malul mării, de unde au pornit și speculațiile cu privire la divorțul celor doi. Alexandru Ciucu a fost surpins și în preajma unor femei, ceea ce a dat de gândit și mai mult urmăritorilor. Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au cunoscut în cadrul emisiunii „Cerbul de aur”, în anul 2008. Diferența de vârstă a cuplului este de 10 ani și au împreună două fetițe Elena Carolina și Ana Raisa.

Cine este frumoasa soție a lui Alexandru Ciucu și ce a declarat cu privire la speculațiile din presă

Alina Sorescu a pus bazele școlii de muzică „Pisicii lui Soreasca”, destinată copiilor. În cadrul școlii de muzică, cântăreața a lansat o melodie împreună cu elevii săi. Prin proiectul său de suflet, „Atelierul de muzică și Prezența scenică”, poate ajuta copiii să-și descopere talentele și să-și formeze o carieră artistică. Pe lângă acest proiect, cântăreața a fost gazda emisiunii de la TVR1, „Vorbește corect”. De fiecare dată, când aceasta a fost întrebată despre viața sa privată, aceasta nu a dorit să ofere mai multe detalii în acest sens, negând speculațiile din presă.

„Vreau să-mi văd mai departe de activitate și de familie”, a declarat Alina Sorescu într-un interviu.

Mai mult de atât, familia acesteia, a declarat că nu este nici o problemă între cei doi soți, aceștia nu urmează să divorțeze.

„Nu este nimic adevărat cu divorțul, este o prostie, sigur că da, sunt bine cu toții”,a declarat tatăl Alinei Sorescu.

Deși urmăritorii au speculat că designer-ul Alexandru Ciucu în vârstă de 46 ani și Alina Sorescu vor divorța, cei doi au negat mereu aceste informații, mai mult de atât, familia sprijinindu-i în acest sens.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`