Prima pagină » International » Deși în anii `90 era idolul femeilor, acum arată ca un om al străzii. Recunoști actorul?

Deși în anii `90 era idolul femeilor, acum arată ca un om al străzii. Recunoști actorul?

24 aug. 2021, 12:38,
în International

Pe vremuri putea cuceri o femeie doar cu o privire, însă acum Mickey Rourke a ajuns de nerecunoscut.

Deși în anii ’90 era idolul femeilor , de-a lungul timpului Mickey Rourke a ajuns să facă abuz de operații estetice și nici pasiunea lui pentru box nu l-a ajutat foarte mult în cazul aspectului.

Deși nu mai are prea multă activitate în lumea fimului, actorul are o pasiune bazată pe empatie. Mai exact, aceasta și-a transformat casa în “cabinet de terapie” pentru câini. Actorul își ia prietenii patrupezi chiar și atunci când merge să mănânce în oraș.

Recent, Mickey Rourke a postat  fotografie în care apare cu un cățel în brațe, care a fost lovit de o mașină, și căruia îi oferă acum consiliere.

În imagine, actorul e greu de recunoscut, iar aspectul său pare mai degrabă al unui om al străzii, deși încă deține o avere impresionantă.

Actorul a apelat la operații estetice

În trecut, actorul din „The Wrestler” a vorbit despre provocările prin care a trecut de-a lungul anilor, dezvăluind de ce a recurs la operații estetice.

El declara pentru DailyMail.com în 2009: „Cel mai mult mi-am dorit să-mi refac fața în urma loviturilor primite la box. Dar nu am mers la persoana potrivită pentru a mi-o reconstrui”.

Rourke a continuat: „Am avut nasul spart de două ori. Am avut cinci operații la nas și una la obrazul distrus”.

Mi-au luat cartilaj de la ureche pentru a-mi putea reconstrui nasul, apoi au urmat alte intervenții, pentru că țesutul nu se vindeca, a fost una dintre cele mai dureroase operații pe care le-am făcut”.

Mickey a vorbit deschis și despre dependența de droguri și alcool și și-a asumat toată vina pentru declinul carierei sale din ultimii ani.

El mărturisea într-un interviu pentru GQ: „Faptul că mi-am distrus cariera nu a avut legătură cu drogurile și alcoolul. A fost vorba despre atitudinea mea. Am susținut că actoria nu este un job pentru un om adevărat”.

„Am urlat la regizori, am amenințat producătorii, am uitat până și numele agentului meu. Știam că toate acestea nu fac bine carierei mele – să mă înconjor de oameni nepotriviți – dar în mod stupid m-am gândit că nu o să mai fiu un bărbat puternic dacă mă schimb”.

Rourke a recunoscut și că a fost la un pas să se sinucidă, dezvăluind că dacă nu ar fi fost credința catolică ar fi dispărut de multă vreme.

În toamnă, Mickey Rourke a încheiat filmările la drama „Man Of God”.

Cine este Mickey Rourke

Philip Andre Rourke, Jr. (n. 16 septembrie 1952) cunoscut ca Mickey Rourke, este un actor, scenarist și fost boxer profesionist american, celebru pentru rolurile sale în filme de acțiune, dramă și thrillere.

Pentru o perioadă a părăsit și actoria și a intrat în lumea boxului profesionist. În 2005 însă Rourke și-a făcut din nou apariția pe marile ecrane odată cu rolul Marv din Sin City. Filmul Luptătorul (The Wrestler) i-a adus lui Rourke, după o absență considerabilă și o viață personală tumultoasă, Premiul Golden Globe în 2009 pentru Cel mai bun actor într-o dramă, BAFTĂ în același an pentru Cea mai bună prestație masculină, același premiu la Festivalul internațional de film din Toronto din 2008 și o nominalizare pentru Oscar, la aceeași categorie.

În 2010 a apărut alături de Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Eric Roberts, Bruce Willis și Arnold Schwarzenegger în producția regizată de Stallone, The Expendables.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *