Prima pagină » International » Deși este căsătorit cu o hologramă, un japonez se plânge de probleme de comunicare

Deși este căsătorit cu o hologramă, un japonez se plânge de probleme de comunicare

02 mai 2022, 09:43,
în International

Căsătorit cu o hologramă, un japonez declară că relaţia lor începe să aibă probleme. Spre deosebire de relaţiile reale în care mai apar neînţelegeri, în relaţia lui Akihido Kondo au apărut dificultăţile tehnice.

japonez casatorit cu o holograma

Akihiko Kondo, în vârstă de 38 de ani, este un tânăr ce lucrează la o școală gimnazială dintr-o suburbie din Tokyo

Un japonez căsătorit cu o hologramă

Căsătorit cu o hologramă, Akihiko Kondo, în vârstă de 38 de ani, este un tânăr ce lucrează la o școală gimnazială dintr-o suburbie din Tokyo. Bărbatul, fiind convins că relaţiile din lumea reală nu sunt pentru dansul, s-a căsătorit cu Hatsune Miku, o hologramă creată de un computer. Soția lui, Miku, este o cântăreață virtuală, aflată la vârsta adolescenței. Nunta celor doi a costat peste 17.000 de dolari.

Akihiko Kondo a interacționat pentru prima dată cu Miku folosind Gatebox, un dispozitiv care proiecta personaje fictive într-un cilindru și le permitea utilizatorilor să comunice prin inteligență artificială și să se căsătorească cu ele neoficial.

Când bărbatul a cerut-o în căsătorie în cilindru, Miku i-a răspuns: „Sper că mă vei prețui”.

Însă după căsătoria acestora, tehnologia Gatebox nu mai funcționează, lucru care le-a provocat complicaţii în relație. Cu toate acestea, japonezul spune că asta nu i-a diminuat sentimentele.

„Nu este vorba despre faptul că oamenii nu pot trăi în societate pentru că sunt absorbiți într-o lume bidimensională, ci mai degrabă, există cazuri de oameni care devin captivați în timp ce își caută un loc pentru ei înșiși în jocurile video și anime, deoarece realitatea este prea dureroasă pentru ei”, spune Akihiko Kondo.

Japonezul a căzut într-o depresie în anul 2008, când a dat peste Miku pentru prima dată și a realizat că relațiile umane nu erau pentru el.

japonez casatorit cu o holograma

Bărbatul, fiind convins că relaţiile din lumea reală nu sunt pentru dansul, s-a căsătorit cu Hatsune Miku, o hologramă creată de un computer

Un tânăr japonez căsătorit în capitala Moldovei

Într-o altă ordine de idei, amintim de frumoasa poveste de dragoste s-a înfiripat între o tânără din Iași, și un tânăr de origine japoneză. Cei doi îndrăgostiți s-au căsătorit pe 27 noiembrie 2021, în fața ofițerului Stării Civile, a prietenilor și familiei.

O nuntă cum nu vezi în fiecare zi a avut loc la Iași, între Valentina Munteanu și Yuta Yoshioko, tânăr care și-a găsit iubirea la mii de kilometri distanță de casă. Ea, o tânără frumoasă în vârstă de 26 de ani, din Iași, iar el, tânăr de origine japoneză, în vârstă de 28 de ani, din Statele Unite ale Americii. Tinerii s-au căsătorit în data de 27 noiembrie 2021, în fața ofițerului Stării Civile, a prietenilor și familiei, la Iași. Înainte de ora 12:00, când a fost programată ceremonia, au început să apară și primii invitați care au vrut să ia parte la unul dintre cele mai importante evenimente din viața celor doi tineri frumoși. Aproximativ 20 de prieteni și-au făcut apariția în fața instituției, curioși să-l vadă pe japonezul care i-a răpit inima frumoasei ieșence.

O altă poveste de dragoste care a impresionat zeci de suflete, prezentată de reporterii Cotidianului BZI în edițiile anterioare, este cea dintre Petru Vararu, din comuna Gorban, și Yudisleidis, din Cuba.

Amintim din nou povestea bărbatului care deși este căsătorit cu o hologramă, declară că relaţia lor începe să aibă probleme la fel ca și într-o relație obișnuită, cu probleme apărute din cauza lipsei de comunicare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *