Prima pagină » Lifestyle » Celebritati » Desi ea si-a taiat stomacul pentru el, sotul Ralucai Badulescu se delecteaza cu alte femei

Desi ea si-a taiat stomacul pentru el, sotul Ralucai Badulescu se delecteaza cu alte femei

09 feb. 2017, 15:04,
în Lifestyle
a:3:{s:7:"site_id";i:6;s:6:"old_id";i:45597;s:8:"site_url";s:16:"lifestyle.bzi.ro";}
La inceputul anului trecut, Raluca Badulescu (40 ani) si-a facut o operatie estetica la stomac, pe care si l-a mai micsorat. Dupa aceasta metamorfoza stomacala, a slabit vreo patruzeci de kilograme. De la slabit, sanii ei, care faceau cel mai impunator bust din showbiz, s-au subtiat si s-au lungit, aratand acum ca doua sosete supradimensionate, atarnand din piept pana spre buric.
 
Cu toate ca a topit o cantitate impresionanta de kilograme, Raluca nu are prea mare succes la propriul ei sot, Florin Stamin, al doilea in ordine cronologica, dupa manechinul Vali Punga, cu care a avut o casnicie de patru ani si de care a divortat in 2006. Atat Raluca cat si sotul ei sunt petrecareti, iar ea a slabit considerabil, insa Florin nu o ia nici asa cu el in club, preferand compania altor entitati feminine.
Inainte de a ajunge la ultimele aventuri de club ale sotului Ralucai, sa coboram putin pe spirala timpului pana in anul 2011, pana in vremea cand Florin si Raluca, erau deja impreuna. Conform jurnalistilor de la CANCAN.RO, s-a intamplat atunci ca Florin sa o intalneasca pe Diana, o fosta stewardesa, pe care a cunoscut-o in anturajul lui, care era si al ei.
 
La acea data, Diana luase o pauza de la relatia pe care o avea de ceva vreme cu un tip pe nume Cosmin. Mult mai supla decat Raluca, dar cu un bust cat se poate de impunator, Diana a cedat in fata lui Florin, despre care, de altfel, stia ca este cu Raluca. Cei doi au avut o relatie de cateva luni, dusa mai mult in clandestinitate, cu intalniri prin casele unor prieteni sau la hotel, conform jurnalistilor de la CANCAN.RO. Se pare ca Florin si Diana obisnuiau sa se afiseze impreuna in public doar la un restaurant cu specific libanez, Piccolo Mondo , unde au fost vazuti de mai multe ori.
 Florin si-ar fi dorit sa o paraseasca pe Raluca, insa el era intretinut de ea, asa cum este si acum, pentru ca niciodata nu a muncit nici macar o zi si, daca ar fi parasit-o, n-ar mai fi avut nici un ban de a iesi nici cu Diana, nici cu vreo alta fata.
 
Cu tot arsenalul discretiei pus in miscare de Florin si Diana, Raluca a aflat de relatia lor si s-a panicat foarte tare. La aproape 40 de ani, nu era nici o fericire sa ramana din nou singura. L-a implorat pe Florin sa nu o paraseasca, ceea ce s-a si intamplat: Florin nu a parasit-o, alegand confortul financiar oferit de parintii Ralucai, caci nici ea nu a muncit nici o zi din viata ei. Mai mult, la scurt timp, in acelasi an, cei doi s-au casatorit. La randul ei, Diana s-a impacat cu Cosmin si, anul acesta, se vor casatori. Cum ar veni, nici usturoi n-au mancat, nici certificatul de casatorie nu le miroase.
Insa lupul isi schimba statutul civil, dar naravul, ba. Despre Florin e vorba. Revenind din trecutul indepartat in zilele noastre, il vedem pe Florin, putin ametit de alcool si nu numai, iesind dintr-un club, in jurul orei trei dimineata, impreuna cu niste prieteni, trei la numar. In urma lor apar doua domnisoare, cu care Florin petrecuse in club. Cand le vede, le face semne cu mana si se duce in pas alergator la ele, lasandu-si balta cei trei prieteni.
 
Cu fetele schimba cateva vorbe, le face sa rada, apoi isi aprinde o tigara si continua sa le faca avansuri, pana ele cad in plasa lui. Sotul Ralucai nu are nevoie de prea mult timp pentru a le convinge pe fete sa urce impreuna cu el intr-un taxi, el in fata, ele pe bancheta din spate, si sa mearga undeva, la el sau la ele, pentru a petrece restul de noapte intr-un mod placut. Nu se stie unde au mers, dar foarte probabil ca fetele si Florin au mers pana la capat, ca doar o viata sexuala are omul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *