Prima pagină » Actualitate » Desfrâu total, șantaj, droguri! Noi acuzații pentru P. Diddy: S-au descoperit 1.000 de sticle de lubrifiant și ulei pentru copii în casa rapperului

Desfrâu total, șantaj, droguri! Noi acuzații pentru P. Diddy: S-au descoperit 1.000 de sticle de lubrifiant și ulei pentru copii în casa rapperului

25 sept. 2024, 15:40,
Simona Ciobanu în Actualitate

O femeie a decis să vorbească marți, 24 septembrie, acuzându-l pe rapperul P. Diddy de viol și depunând o plângere civilă împotriva lui, extinzând astfel lista presupuselor victime ale producătorului de hip-hop, care a fost arestat săptămâna trecută.

Conform relatărilor Agerpres, care preia informații de la AFP, cazul aduce noi acuzații la adresa artistului.

O nouă plângere pentru rapperul P. Diddy

În plângerea civilă depusă la New York, Thalia Graves îl acuză pe Sean ‘Diddy’ Combs că a violat-o în mod brutal în anul 2001, în studiourile casei sale de discuri, Bad Boy Records din New York, ajutat de un complice. Potrivit documentelor depuse, ea ar fi fost drogată și legată de cei doi agresori, aceștia filmând incidentul și distribuind ulterior înregistrarea. Acuzațiile se aliniază cu cele formulate de procuratura federală din Manhattan săptămâna trecută, când artistul a fost arestat.

„Mă bucur că este închis, dar aceasta este doar o ușurare temporară”, a declarat Thalia Graves într-o conferință de presă, în cadrul căreia și-a anunțat oficial plângerea, alături de avocata sa, Gloria Allred, la Los Angeles.

„Durerea interioară după ce ești agresată sexual este incredibil de profundă și greu de exprimat. Depășește cu mult rănile fizice”, a mărturisit aceasta, adăugând că încă se confruntă cu traume provocate de viol.

În ultimele luni, Sean ‘Diddy’ Combs, o figură proeminentă în hip-hop, a fost vizat de numeroase plângeri pentru viol și agresiuni sexuale. El a fost arestat pe 16 septembrie într-un hotel din Manhattan și pus sub arest preventiv. Rapperul a pledat nevinovat în fața acuzațiilor de trafic pentru exploatare sexuală și șantaj.

Totodată, reamintim și de cazul care a șocat Franța. Iată mărturia unui bărbat acuzat de violarea lui Gisele Pelicot.

Procurorul federal Damian Williams a descris un sistem în care violența era folosită pentru a forța femeile să întrețină „relații sexuale prelungite cu lucrători sexuali”. Aceste acte erau filmate, iar victimele consumau droguri precum ecstasy, GHB (drogul violului) sau ketamină.

Conform rechizitoriului, P. Diddy se folosea de angajații săi și de resursele vastului său imperiu comercial pentru a construi o organizație criminală implicată în trafic de persoane pentru exploatare sexuală, muncă forțată, răpiri și obstrucționarea justiției.

P. Diddy avea în casă 1.000 de sticle de lubrifiant și ulei pentru copii

Sean „Diddy” Combs este un om „relativ bun” în ciuda scandalului său de trafic sexual, au spus avocații săi – în timp ce minimiza raidul federal care s-au descoperit 1.000 de sticle de lubrifiant și ulei pentru copii în casa rapperului.

„Nu cred că au fost 1.000. Cred că a fost mult. Adică, există un Costco chiar în josul străzii. Cred că americanii cumpără în vrac, după cum știm”, a declarat avocatul Marc Agnifilo pentru The Post, în fața celebrului Metropolitan Detention Center din Brooklyn, sâmbătă .

„Și știi că aceștia sunt adulți consensuali care fac ceea ce fac adulții consensuali, știi, nu putem deveni atât de puritani în țara asta să credem că, cumva, sexul este un lucru rău pentru că, dacă ar fi, nu ar mai fi oameni.”

Agniflio a petrecut timp de șapte ore lucrând cu P. Diddy, în vârstă de 54 de ani, pentru a-și construi dosarul de apărare – despre care avocatul a spus că devenea suficient de puternic pentru a recâștiga libertatea mogulului muzicii.

@trendhub21 Federal Agents found 1,000 Bottles of Baby Oil in Diddy’s House Sean ‘Diddy’ Combs was arrested amid a wave of lawsuits including SA and trafficking charges. Diddy sunbathing in Central #pdiddy #diddy #seancombs #newyork rest #usa #news #centralpark #sun #arrested #cops ♬ sunet original – Franco Gianny Belluci

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
27 septembrie 2024
27 septembrie 2024