Prima pagină » National » Descoperire terifiantă în București. O femeie a dormit zece zile lângă soțul mort
Descoperire terifiantă în București. O femeie a dormit zece zile lângă soțul mort

Descoperire terifiantă în București. O femeie a dormit zece zile lângă soțul mort

06 iul. 2024, 18:40,
BZI.ro, în National

Descoperire macabră în sectorul 3 al Capitalei. O femeie a dormit timp de 10 zile lângă soțul ei decedat. Vecinii sunt încă în stare de șoc și spun că mirosul insuportabil și zgomotele puternice i-au alertat, iar în cele din urmă au chemat poliția.

Locatarii unui bloc din cartierul bucureștean Dristor sunt în stare de șoc după ce au descoperit că o femeie a dormit timp de 10 zile lângă soțul ei decedat. Mirosul insuportabil și zgomotele puternice i-au alertat pe vecini, care au chemat poliția.

Săptămâna trecută, locatarii unui bloc din Dristor au trăit un coșmar când au simțit un miros insuportabil provenind dintr-un apartament. Într-o noapte, au auzit zgomote puternice, dar nu au dat mare importanță până când mirosul a devenit de nesuportat. În cele din urmă, oamenii au sunat la poliție, iar autoritățile au spart ușa apartamentului, găsindu-l pe Gheorghe Olteanu, în vârstă de 72 de ani, mort într-o baltă de sânge.

Vecinii sunt convinși că soția lui Gheorghe, Maricica, l-a ucis. Aceștia acuză poliția de neglijență, afirmând că ancheta a fost superficială. Locatarii susțin că cei doi bătrâni aveau probleme psihice și că viața lor a fost un calvar din cauza comportamentului celor doi.

Poliția a început o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte ale decesului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *