Prima pagină » Titlurile zilei » Descoperire șocantă la Iași. Un bărbat a fost găsit mort în stradă. Nu este exclusă nicio variantă (EXCLUSIV) – FOTO

Descoperire șocantă la Iași. Un bărbat a fost găsit mort în stradă. Nu este exclusă nicio variantă (EXCLUSIV) – FOTO

01 iul. 2023, 02:00, 8 ,
Cosmina PUIU/ Lucian SAVA, în Titlurile zilei

Descoperire șocantă la câțiva km de municipiul Iași. Un bărbat a fost găsit mort în stradă în niște condiții suspecte. În acest moment nu este exclusă nicio variantă

Scenă parcă desprinsă din filmele de groază, în comuna ieșeană Holboca. Un bărbat în vârstă de 45 de ani a fost găsit mort pe o stradă în niște condiții suspecte. Pe fir au intrat oamenii legii care efectuează verificări în vederea stabilirii întregii situații.

Un bărbat a fost găsit mort în stradă. Nu este exclusă nicio variantă

În dimineața zilei de 30 iunie 2023, localnicii comunei Holboca au rămas înspăimântați după ce o femeie a găsit un cadavru în plină stradă. Aceasta s-a speriat când a văzut cum arăta și la scurt timp a dat alarma. Bărbatul a fost identificat. Era vorba despre Gheorghe Daniel. Potrivit surselor apropiate anchetei, acesta a fost găsit cu niște urme de violență în zona capului, dar încă nu s-a putut confirma dacă au fost prin lovire sau au apărut în momentul unei căderi.

„Vecina mea l-a găsit dimineața. S-a speriat și a început a țipa. Nu și-a dat seama despre cine este vorba, dar tot ce a putut face a fost să sune la poliție. Când a povestit am rămas șocați. Să găsești un om pe stradă, mort și plin de vânătăi, e sumbru”, povestește o femeie din comună.

În comună se tot vorbește despre această descoperire șocantă, iar sătenii se învinovățesc pentru faptul că nu l-a găsit nimeni mai devreme, în caz de ar fi avut nevoie de o mână de ajutor.

Polițiștii au deschis o anchetă

La fața locului au ajuns polițiștii criminaliști care au rămas să efectueze cercetări pentru stabilirea întregii situații. Aceștia au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

„La data de 30 iunie a.c., în jurul orei 07:30, polițiștii ieșeni au fost sesizați prin apel unic de urgență 112 cu privire la faptul că un bărbat a fost găsit decedat pe o stradă de pe raza comunei Holboca. A fost emisă ordonanța de efectuare a necropsiei medico-legale în vederea stabilirii cauzei decesului. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a întregii situații de fapt”, comunică reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași pentru efectuarea necropsiei. Rămâne de văzut ce detalii vor descoperi oamenii legii în cursul anchetei și care va fi rezultatul necropsiei, pentru elucidarea misterului, fiindcă polițiștii nu exclud nicio variantă. Ar putea fi vorba chiar și despre o crimă.

Comentarii
  • Aia i strada?

  • Ăla e un drum de pământ nenorocit dar ăștia văd străzi

  • Ala a fost omorat si abandonat acolo.
    Nu e exclus ca autorul sa fie vreun interlop din zona aceea sau unii aflati in cardasie cu ei.
    Nu apar vanatai de la o simpla cazatura.
    Politia isi v-a face treaba.

  • O sa fie masluit ca si celalalt caz din Rusenii Noi , in urma cu 3 ani. Vinovatul gasit nevinovat.
    Politia si procuratura o sa isi faca treaba, mortul vinovat.

  • Crime în mai toate județele țării,cum sa nu fie și la Iași,nu suntem mai prejos.Au inebunit toți naibii,nu se mai poate discuta decât cu ranga și cuțitul în țara asta.Depaseste orice imaginație ce se petrece în zilele noastre.Doamne fereste-ne de psihopați.

  • De ce nu spuneti a cui era masina?

  • Vasile Zacornea

    Masina implicata in accidenta este a lui Vasile Zacornea, fostul șef de la Permise și Înmatriculări.

  • Realitatea locului

    Nu poti avea încredere in politie si in locatarii de la parchete, uneori le duci filmarea si se fac ca nu-i găsesc pe autori, am destula experienta cu acești locatari! Cum va explicați ca in spate la piata Nicolina de ani de zile băieții si Doamnele de culoare vând țigări netimbrate si nu-i deranjeaza nimeni, la 20 de metrii stau polițiștii locali si pun popice sa nu parchezi si sa nu-i deranjezi pe cei ce fac ilegalitați, o tara de hoți,curve si puturoși! Ma pis pe conducerea județului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *