Prima pagină » Actualitate » Descoperire șocantă la Botoșani! Un bărbat de 54 de ani a fost găsit împuşcat în cap într-un poligon de tragere privat
Descoperire șocantă la Botoșani! Un bărbat de 54 de ani a fost găsit împuşcat în cap într-un poligon de tragere privat

Descoperire șocantă la Botoșani! Un bărbat de 54 de ani a fost găsit împuşcat în cap într-un poligon de tragere privat

04 sept. 2024, 16:40,
în Actualitate

Descoperire tulburătoare într-un poligon privat din județul Botoșani! Un bărbat de 54 de ani din județul Suceava a fost găsit împușcat în cap.

Identitatea victimei și motivul gestului extrem rămân, deocamdată, necunoscute.

„Am fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că într-un poligon privat, din comuna Vlădeni, o persoană s-a împuşcat în cap. Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au stabilit că cele sesizate se confirmă. A fost, de asemenea, stabilită identitatea victimei, este vorba despre un bărbat de 54 de ani, din judeţul Suceava”, a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani, Delia Nenişcu.

Conform informațiilor disponibile, poligonul este situat în comuna Vlădeni și este deținut de o firmă privată.

Se pare că bărbatul se afla în poligon pentru o sesiune de tragere recreativă.

Tânăr ucrainean a fost găsit mort în Botoșani

Un tânăr cetățean ucrainean a fost găsit împușcat într-o comună din Botoșani, iar poliția a deschis o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat.

Este vorba despre un bărbat de 26 de ani care a fost descoperit împușcat în cap într-o încăpere a unei ferme mai mici. Se pare că înainte de incident, tânărul l-ar fi sunat pe patronul fermei, cerându-i să vină de urgență, deoarece s-a întâmplat ceva grav. Însă, până la sosirea acestuia, bărbatul a fost găsit împușcat, iar autoritățile au fost alertate, conform surselor judiciare.

Conform surselor media, victima, care era în țară de cinci zile, ar fi trecut granița ilegal împreună cu un alt ucrainean. Cei doi locuiau împreună și lucrau pentru patronul fermei.

„La data de 31 august 2024, in jurl orei ora 08.00 am fost sesizați prin apel 112 de către un bărbat, din comuna George Enescu, privire la faptul ca la locuinta sa se afla un cetatean ucrainean decedat.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au constatat că aspectele sesizate se confirmă, fiind identificat un tânăr, de 26 ani, care prezenta o plagă împușcată la nivelul capului, iar lângă acesta se afla o armă de vânătoare.

În acest moment se efectuează cercetarea la fața locului pentru a se stabili toate împrejurările producerii evenimentului.

Totodată, s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și contrabandă calificată”, a precizat IPJ Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`