Prima pagină » Cancan ultimă oră » Descoperire șocantă în vila lui Emi Pian. Avocata interlopului a făcut dezvăluiri inedite
Descoperire șocantă în vila lui Emi Pian. Avocata interlopului a făcut dezvăluiri inedite

Descoperire șocantă în vila lui Emi Pian. Avocata interlopului a făcut dezvăluiri inedite

16 aug. 2020, 09:18,
în Cancan ultimă oră

Descoperire șocantă în vila lui Emi Pian. Avocata familiei Pian, Violeta Podolianu, îi acuză pe anchetatori că au comis abuzuri. Ea consideră că perchezițiile făcute de oamenii legii nu au nicio legătură cu crima. De fapt, procurorii ar căuta probe și dovezi pentru alte cazuri în care membrii clanului Duduianu erau cercetați.

Avocata familiei a făcut declarații inedite despre cercetările întreprinse de procurori. Moartea lui Emi Pian a stârnit vâlvă în rândul autorităților. Polițiștii au decis să facă controale imediat după înmormântarea interlopului. Anchetatorii au transmis că astfel vor găsi mai multe probe în cazul crimei din Giulești. Acum clanul Duduianu se confruntă cu acuzații extrem de grave.

Descoperire șocantă în vila lui Emi Pian

Procurorii au obținut un mandat de percheziție a casei fostului lider interlop pentru a găsi noi dovezi în soluționarea cazului de crimă. Ei sperau să găsească alte piste pentru a-și putea da seama cum a avut loc crima. Însă avocata familiei Pian, Violeta Podolianu, susține că procurorii abuzează de poziția pe care o au. Aceștia au controlat casa lui Emi Pian în scopuri total diferite față de cele declarate oficial.

„Este nedrept ceea ce se petrece în casa victimei”, a declarat avocata clanului Duduianu.

Femeia a menționat că nu au găsit hainele lui Florin Mototolea, alias Emi Pian, din seara crimei. Cu toate acestea, procurorii au descoperit un cuțit pe care l-au ridicat. Conform Violetei Podolianu, orice om are așa ceva în gospodăria sa.

Avocata acuză anchetatorii de inegalitate

Avocata familiei Duduianu acuză autoritățile de inegalități față de familia pe care o reprezintă în instanță. Și aceasta în special după ce liderul acesteia a fost omorât. Aceasta insistă că Pian nu era un om agresiv și nu a deranjat pe nimeni niciodată.

„Cu toate acestea, dacă procurorii au demarat această acțiune, trebuie să se supună controalelor”, afirmă Violeta Podolianu.

Cine a fost Emi Pian

Emi Pian a fost executat în dimineața zilei de 4 august, de un individ din clanul rival. Mototolea, lider al clanului Duduianu, era considerat unul dintre cei mai periculoși infractori din România. Clanul Duduianu a revenit în atenția publică după ce, în luna iulie, autoritățile au făcut mai multe descinderi la locuințele lor, într-un dosar de șantaj. 13 persoane au fost reținute în acest dosar. Printre numele celor șantajați se aflau Florin Salam și Nicolae Guță .

Descoperire șocantă în vila lui Emi Pian. Rămâne de văzut cum va evolua acest caz și cum va fi soluționat de procurori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *