Prima pagină » International » Descoperire şocantă în Italia. Cadavrul unei românce dispărute acum 5 ani, găsit într-un sac în Sicilia
Descoperire şocantă în Italia. Cadavrul unei românce dispărute acum 5 ani, găsit într-un sac în Sicilia

Descoperire şocantă în Italia. Cadavrul unei românce dispărute acum 5 ani, găsit într-un sac în Sicilia

10 aug. 2020, 15:05,
în International

Descoperire şocantă în Italia. Cadavrul unei românce dispărute acum 5 ani a fost găsit într-un sac în Sicilia. Damiano Torrente, un pescar din zonă, a recunoscut la poliţie că el a omorât-o pe românca. La acea vreme, cei doi aveau o relaţie.

Descoperire şocantă în Italia. Cadavrul unei românce, găsit după 5 ani

Momente şocante în Italia. O româncă în vârstă de 32 de ani a fost găsită moartă după 5 ani într-o prăpastie dintr-o localitate din Sicilia.

Damiano Torrente, un pescar în vârstă de 46 de ani, a mers la poliţie şi a recunoscut faptul că el a omorât-o pe Ruxandra. Chiar dacă la momentul crimei cei doi aveau o relaţie, făptaşul nu a spus motivele care l-au împins la comiterea odioasei fapte.

După ce şi-a recunoscut crimă, anchetatorii s-au mobilizat, iar în urma unor căutări Ruxandra a fost găsită într-un sac dintr-o prăpastie de pe Monte Pellegrino, la marginea oraşului Palermo.

Italianul nu mai recunoaşte crima

Ulterior, italianul a negat că el ar fi ucis-o pe Ruxandra Vesco, explicând faptul că în momentul denunţului era drogat. Se pare că pescarul este un client fidel al forţelor de ordine din Peninsulă. În trecut, acesta a mai fost acuzat de violenţă într-o altă relaţie cu o femeie de naţionalitate romană. Se pare că femeile de origine romana au devenit o obsesie pentru italian, în prezent el fiind căsătorit tot cu o româncă.

Descoperire şocantă în New York. Un milionar de 33 de ani a fost găsit tăiat în bucăţi în apartamentul său de lux

Luna trecută, un antreprenor milionar din domeniul tehnologiei, fondator al companiilor Pathao şo Gokada, a fost găsit mort la New York, potrivit BBC. Trupul lui Fahim Saleh a fost găsit dezmembrat într-un apartament, luni după-amiaza, relatează presa americană. Antreprenorul de origine asiatică era cunoscut mai ales pentru rolul său în crearea de start-up-uri populare în Nigeria şi Bangladesh.

Potrivit rapoartelor din presă americană, filmările CCTV din clădirea în care locuia Saleh au arătat că Fahim Salem a intrat într-un lift cu un bărbat care purta o mască . Se presupune că trupul său a fost decapitat şi dezmembrat cu un ferăstrău electric plasat în apropiere. O sursă fără nume din forţele de ordine a declarat pentru New York Post scena crimei arată ca o crimă „profesionistă”.

Cine era Fahim Saleh

Poliţia nu a comentat în mod public cazul şi nu a dat identitatea victimei, dar Gokada, una dintre firmele co-fondate Saleh, a confirmat moartea sa. „Suntem profund întristaţi să vă informăm despre pierderea bruscă şi tragică a fondatorului şi CEO-ului nostru, Fahim Saleh”, a declarat firma miercuri.

Tânărul de 33 de ani, care era fiul unor imigranţi din Bangladesh, şi-a creat prima companie în timp ce se afla încă în liceu. El a continuat cu proiectul companiei de călătorie Pathao, care este populară în Bangladesh şi Nepal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *