Prima pagină » International » Descoperire șocantă în baia unui centru comercial. O femeie a dat alarma
Descoperire șocantă în baia unui centru comercial. O femeie a dat alarma

Descoperire șocantă în baia unui centru comercial. O femeie a dat alarma

03 oct. 2024, 14:40,
Simona Ciobanu în International

Un elev de liceu din New Jersey a fost arestat marți, 1 octombrie, după ce a fost găsită o cameră video pe care se bănuiește că a pus-o în baia dintr-un centru comercial. În interiorul acesteia au fost găsite imagini cu zeci de femei și patru minori folosind toaleta.

Andy Cardenas, în vârstă de 18 ani, este vizat de un singur cap de acuzare, respectiv de invazie a vieții private, după ce o femeie a făcut descoperirea alarmantă într-o toaletă publică din interiorul JC Penney la Newport Center Mall din Jersey City, potrivit biroului procurorului din județul Hudson.

Femeia a găsit dispozitivul ascuns în timp ce folosea toaleta de familie din interiorul magazinului de îmbrăcăminte pe 9 august și l-a predat autorităților.

Anchetatorii au descoperit imagini tulburătoare cu victime nebănuitoare pe dispozitiv din mai multe toalete diferite – inclusiv cel puțin două care păreau a fi băi rezidențiale private.

Tânăr arestat după ce a instalat camere video în baia unui mall

Camera video  instalată de tânărul de 18 ani conținea „aproximativ 35 de videoclipuri cu femei adulte care au fost expuse folosind toaleta, aproximativ patru videoclipuri cu minore de sex feminin care au fost expuse folosind toaleta și un videoclip cu un bărbat și o femeie în toaletă care se implică împreună în acte sexuale”, potrivit datelor.

Important este că a filmat și imagini cu un bărbat – identificat ulterior de anchetatori drept Cardenas – instalând camera ascunsă în baia JC Penney. Clipul a contribuit la rezolvarea cazului și a dus la arestarea tânărului.

Anchetatorii nu știu cât timp a durat această schemă bolnavă a băiatului. Filmările nu includ date sau marcaje de timp, a spus procuratura.

De asemenea, nu se știe unde au fost filmate toate videoclipurile. Polițiștii au distribuit imagini cu patru băi neidentificate pentru a solicita ajutorul publicului în identificarea locului în care s-a produs incidentul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`