Prima pagină » Actualitate » Descoperire șocantă! Craniul unui om a fost găsit pe o stradă din Vaslui
Descoperire șocantă! Craniul unui om a fost găsit pe o stradă din Vaslui

Descoperire șocantă! Craniul unui om a fost găsit pe o stradă din Vaslui

22 iul. 2024, 22:40, 1 ,
în Actualitate

Caz șocant la Vaslui: craniul unui om a fost găsit de oamenii legii pe o stradă din oraș. Surse apropiate de anchetă susțin că omul ar fi fost mâncat de câini.

„La data de 22 iulie 2024, ora 16.47, Poliția Municipiului Vaslui a fost sesizată, prin apel S.N.U.A.U 112, cu privire la faptul că, pe strada Alexandru Vlahuță din municipiul Vaslui, ar fi fost găsit un craniu ce pare a fi de natură umană, adus de câini”, transmit sursele noastre.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Vaslui, Serviciului Criminalistic și Serviciului de Investigații Criminale Vaslui au efectuat căutări în zonele limitrofe locului unde a fost găsit craniul, fiind folosit inclusiv un câine de urmă din dotarea Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui, fără a fi identificate alte fragmente osoase.

„Craniul a fost ridicat de către polițiștii criminaliști și transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Vaslui pentru a fi expertizat, în vederea stabilirii vechimii și provenienței acestuia.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Vaslui, în cauză fiind deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar în funcție de rezultatul expertizei medico-legale, urmează a fi dispuse măsurile legale”, mai arată sursele invocate.

Mai multe crime s-au petrecut în Vaslui

Detalii şocante în cazul cuplului din Vaslui care a omorât un bărbat şi l-a abandonat într-o valiză la marginea unui sat. Zoro, principalul suspect, nu ar fi la prima crimă. Iubita lui a mărturisit că acesta a ucis şi o femeie în urmă cu un an, iar trupul ei a fost ascuns pe un câmp. Familia victimei a aflat acum cu groază despre sfârşitul tragic.

În timpul audierilor celor doi suspecţi de crimă, anchetatorii au fost şocaţi – au aflat că şi o femeie de 51 de ani le-ar fi fost victimă în urmă cu un an. A fost omorâtă, dusă în afara satului Pungeşti şi abandonată pe un câmp.

Criminalişti, jandarmi şi pompieri au încercat să acopere o zonă cât mai mare din cea indicată de cuplul ucigaş pentru a găsi cât mai multe indicii legate de cea de-a doua crimă.

Femeia moartă era mamă a şase copii. Soţul ei a dat-o dispărută în urmă cu un an şi bănuia că aceasta practica prostituţia în casa criminalului.

Motivul crimei ar fi fost banii: bărbatul i-a furat victimei peste 3 mii de lei iar din această cauză s-au certat şi s-a ajuns la violenţe. Zoro, principalul suspect, a mărturist prima crimă, cea a unui bărbat de 36 de ani, din judeţul Bacău.

În ambele cazuri, trupurile neînsufleţite au fost duse la mai mulţi kilometri de localitate

În ambele cazuri, trupurile neînsufleţite au fost duse la mai mulţi kilometri de localitate şi ascunse în zone cu vegetaţie deasă. Familia criminalului se dezice total de faptele sale şi dă vină pe actuala parteneră de viaţă.

Cuplul ucigaş se află în continuare în arest preventiv şi riscă 30 de ani de închisoare. Criminaliştii aşteaptă analizele ADN pentru a confirma că toate rămăşiţele umane găsite aparţin aceleiaşi persoane.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
24 august 2024
24 august 2024