Prima pagină » National » Descoperire macabră la Pitești. Trupul neînsuflețit al unui bărbat a fost găsit într-un parc
Descoperire macabră la Pitești. Trupul neînsuflețit al unui bărbat a fost găsit într-un parc

Descoperire macabră la Pitești. Trupul neînsuflețit al unui bărbat a fost găsit într-un parc

23 nov. 2023, 23:20,
în National

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați, prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, cu privire la faptul că într-un parc din municipiul Pitești a fost găsit trupul neînsuflețit al unei persoane.

Persoana în cauză a fost declarată decedată, fiind vorba despre un bărbat de 54 de ani, din Pitești.

La fața locului au intervenit polițiștii Secției 4 Poliție Pitești. Ulterior, cercetările au fost continuate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești.

„Din primele verificări nu au rezultat suspiciuni. Cauza decesului urmează să fie stabilită prin efectuarea autopsiei medico-legale, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul persoanei”, au precizat anchetatorii, potrivit Mediafax.

Un bărbat și-a înjunghiat sora, în timp ce aceasta încerca să-l împiedice să se sinucidă

Scene șocante s-au petrecut și în Constanța. Un bărbat și-a ucis și-a lovit cu un cuțit sora, care a murit ulterior la spital. Aceasta a încercat să îl împiedice pe bărbat să se sinucidă.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de un inculpat, acuzat pentru săvârşirea infracţiunii de omor asupra unui membru de familie. Acesta a fost reţinut, miercuri, pentru 24 de ore.

Scenele s-au petrecut în oraşul Negru Vodă

Din probatoriul administrat a rezultat că în dimineaţa zilei de 15 noiembrie, în curtea locuinţei din oraşul Negru Vodă, când aceasta încerca să îl împiedice să se sinucidă, inculpatul i-a aplicat surorii sale mai multe lovituri cu un cuţit în zona abdominală şi cervicală. Leziunile grava provocate au condus la deces, survenit în 20 noiembrie în spital, prin hemoragie meningo-cerebrală masivă, consecutivă secţionării arterei vertebrale drepte cervicale posterioare paramediane.

În acelaşi context, inculpatul a încercat să se sinucidă, aplicându-şi singur lovituri cu cuţitul în zona abdominală, astfel că a fost necesară internarea sa în spital şi acordarea de îngrijiri medicale de urgenţă.

Procurorul de caz a formulat joi propunere de arestare preventivă a inculpatului pentru următoarele 30 de zile, propunere ce a fost trimisă spre soluţionare judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Constanţa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *