Prima pagină » National » Descoperire macabră într-un oraș din România. Un bărbat cu arsuri pe 75% din suprafața corporală a fost găsit abandonat
Descoperire macabră într-un oraș din România. Un bărbat cu arsuri pe 75% din suprafața corporală a fost găsit abandonat

Descoperire macabră într-un oraș din România. Un bărbat cu arsuri pe 75% din suprafața corporală a fost găsit abandonat

16 aug. 2021, 10:20,
George Cristian în National

Descoperire cu adevărat macabră într-un oraș din România unde un bărbat în vârstă de 30 de ani a fost găsit abandonat la ieşirea din municipiul Bistrița. Bărbatul zăcea pe marginea unui drum şi avea, în momentul în care a fost găsit, arsuri pe 75% din suprafața corporală.

Un echipaj medical l-a transportat pe bărbat la spitalul din localitate unde l-au internat în Terapie Intensivă fiind intubat.

Un bărbat cu arsuri pe 75% din suprafața corporală a fost găsit abandonat pe marginea unui drum

Bărbatul care are, conform anchetatorilor în jur de 30 de ani a fost găsit zăcând pe marginea unui drum care se află la ieşirea municipiului Bistrița. Acesta avea la momentul găsirii arsuri pe 75% din suprafața corporală. Un echipaj medical a ajuns de urgență la fața locului şi a transportat victima la spital. Poliţiştii au preluat cazul şi încearcă să afle ce s-a întâmplat şi cum a ajuns bărbatul pe marginea drumului din localitatea Poiana Mare din judeţul Dolj.

Incidentul s-a produs în noaptea de duminică spre luni iar poliţiştii au stabilit deja că bărbatul este domiciliat în localitatea Poiana Mare. Bărbatul are arsuri de gradul III pe aproximativ 75% din suprafața corporală și a necesitat intubare, au anunțat salvatorii. Ancheta continuă și a fost deschis un dosar penal de vătămare corporală din culpă.

Multe persoane ajung cu arsuri grave la spital după ce vor să facă poze pe calea ferată

În această perioadă a fost semnalată o creștere a numărului de persoane care ajung în stare gravă la spital cu arsuri. De altfel, conform datelor oficiale, multe persoane ajung la unităţile de primiri urgente după ce doresc să facă poze pe calea ferată. Specialiştii trag un semnal de alarmă asupra pericolului la care se expun persoanele care urcă pe trenuri pentru a face selfie. Ultimul caz grav s-a produs în urmă cu doar câteva zile în Iași unde o adolescentă în vârstă de 15 ani a ajuns la spital pentru că a dorit să facă un selfie pe un tren.

„Adolescenta de 15 ani a suferit o intervenție de 9 ore, în care medicii s-au luptat. Ea trebuie să lupte, pentru că o vor aștepta în continuare numeroase intervenții chirurgicale. Tânăra este bine acum, este stabilă hemodinamic, dar mai are de îndurat o perioadă, până se va recupera complet. Este în continuare internată în Secția AŢI, în unitatea de arși. Ne așteptăm în continuare la evoluția pacientei din punctul de vedere al arsurii, pentru că aceasta a suferit o electrocuție prin arc electric și o arsură prin flacără electrică. Pacientei i se aplică în continuare tratament cu presiune negativă pe zonele cu arsură, pentru a limita necesitatea îndepărtării unui țesut și pentru a evita la maximum infectarea”, a declarat Alina Belu, managerul Spitalului Regional de Urgențe pentru Copii „Sfânta Maria”, din Iași.

În urmă cu aproximativ patru luni, un băiat de 12 ani din Iași a căzut pradă aceleiași tentații. Copilul se juca cu prietenii săi printre trenurile din apropierea casei, când, la un moment dat, tinerii s-au luat la întrecere, pentru a vedea care ajunge primul pe un vagon, moment în care adolescentul de 12 ani a fost izbit de arcul electric

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *