Prima pagină » National » Descoperire macabră într-o familie din județul Brașov. Un bărbat și-a găsit soția arsă în curte, iar fiica moartă în casă
Descoperire macabră într-o familie din județul Brașov. Un bărbat și-a găsit soția arsă în curte, iar fiica moartă în casă

Descoperire macabră într-o familie din județul Brașov. Un bărbat și-a găsit soția arsă în curte, iar fiica moartă în casă

16 dec. 2023, 14:20,
în National

Un bărbat și-a găsit soția carbonizată în curtea casei, iar pe fiica sa moartă în casă, cu urme de strangulare, în Hoghiz, județul Brașov. Atenție, informații cu un puternic impact emoțional!

Descoperirea macabră a fost făcută vineri seara. Alarmat că soția și fiică nu mai răspundeau la telefon, capul familiei s-a dus acasă, unde le-a găsit fără viață.

Anchetatorii ajunși la fața locului au delimitat zona și încearcă acum să pună cap la cap informațiile, prelevează probe ADN, pentru a reface firul celor întâmplate.

Vecinii sunt șocați, spun că erau oameni de treabă, cumsecade.

Nimeni nu a auzit nimic și criminaliștii trebuie să afle cum și ce anume s-a întâmplat.

Femeia găsită carbonizată în curtea imobilului avea 50 de ani, iar fiica acesteia 26 de ani, fiind învățătoare la o unitate de învățământ din Ticuș.

Potrivit surselor Antena 3 CNN, anchetatorii iau în calcul o ceartă între femeie și fiica ei, fiind vehiculat scenariul unei crime urmate de sinucidere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *