Prima pagină » National » Descoperire macabră în Maramureș! Cadavrul unui bebeluș, găsit pe o rampă de colectare a deșeurilor
Descoperire macabră în Maramureș! Cadavrul unui bebeluș, găsit pe o rampă de colectare a deșeurilor

Descoperire macabră în Maramureș! Cadavrul unui bebeluș, găsit pe o rampă de colectare a deșeurilor

31 aug. 2024, 10:20,
în National

O descoperire șocantă a avut loc în această dimineață pe rampa de colectare a deșeurilor din Bârsana, județul Maramureș, unde a fost găsit cadavrul unui bebeluș. Administratorul societății care gestionează rampa a alertat imediat autoritățile, iar polițiștii Secției 5 Ocna Șugatag au ajuns la fața locului pentru a demara cercetările.

„Astăzi, 29 august 2024, la ora 09.00, polițiștii Secției 5 Ocna Șugatag au fost sesizați de către administratorul unei societăți comerciale, având punctul de lucru în localitatea Bârsana, cu privire la faptul că, pe rampa de colectare a deșeurilor, a fost identificat trupul neînsuflețit al unui copil nou-născut”, au declarat autoritățile.

O echipă complexă de cercetare a fost formată la nivelul inspectoratului de poliție, sub coordonarea unui procuror de caz, pentru a investiga circumstanțele în care s-a produs această tragedie. Oamenii legii vor să stabilească dacă bebelușul era încă în viață în momentul în care a fost aruncat la gunoi.

La fața locului au sosit mai multe echipaje de poliție și criminaliști, iar cadavrul bebelușului a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei, care va oferi informații suplimentare despre cauzele decesului.

Caz similar în București: un bărbat găsit mort, legat de mâini și de picioare

Recent, în București, un alt caz șocant a ieșit la iveală. Administratorul unui bloc din Sectorul 3 a găsit trupul neînsuflețit al unui bărbat, legat de mâini și de picioare, pe acoperișul imobilului. Poliția Capitalei, împreună cu Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri – DGPMB, au preluat cazul pentru continuarea cercetărilor și stabilirea circumstanțelor morții. Trupul bărbatului a fost transportat la Institutul Național de Medicină Legală pentru autopsie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *