Prima pagină » Local » Descoperire macabră în Dumești! Un bărbat a fost găsit mort în casă, după ce vecinii nu l-au mai văzut câteva zile – FOTO

Descoperire macabră în Dumești! Un bărbat a fost găsit mort în casă, după ce vecinii nu l-au mai văzut câteva zile – FOTO

28 iul. 2022, 02:00,
Andreea Pădurescu, în Local

Un bărbat de 60 de ani din Iași a fost găsit mort în casă! Vecinii nu l-au mai văzut câteva zile și au mers să verifice ce s-a întâmplat, găsindu-l decedat. Dorel Crețu locuia singur într-o casă dărăpănată. Trupul neînsuflețit a fost transportat la IML pentru a se stabili cauza exactă a morții

Dorel Crețu avea 60 de ani și locuia în satul Chilișoaia, din comuna ieșeană Dumești. Bărbatul a fost găsit mort în casă de un vecin. Acesta nu a mai fost văzut de câteva zile și vecinii au început să se îngrijoreze. În astfel de cazuri, polițiștii deschid dosar penal, sub aspectul săvârșirii de ucidere din culpă, și dispun efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului. Trupul neînsuflețit a fost transportat la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași, iar medicii legiști urmează să stabilească motivul decesului. Cel mai probabil, ieșeanul a murit din cauze naturale, vecinii spunând că era consumator de alcool.

Un bărbat a fost găsit mort în casă de către vecini

Ieșeanul locuia singur de mai multă vreme într-o casă veche, din chirpici, fără geamuri, care stătea să cadă. Acesta era căsătorit, însă soția l-a părăsit. Copiii sunt plecați în străinătate. Până acum o lună, Dorel Crețu a lucrat la o stână din sat, însă și-a pierdut locul de muncă și vecinii spun că viața dezorganizată pe care o avea l-a adus în această situație tristă.

„Ultima dată l-am văzut luni și de atunci nu l-a mai văzut nimeni. El locuia singur, chiar dacă avea și soție și copii. Copiii lui sunt plecați și nu s-a mai interesat nimeni de el. A lucrat, până acum o lună, la o stână de aici, din sat, și când nu a mai fost bun de muncă l-a trimis acasă. El avea și boala băuturii și, probabil, nu a mai avut grijă de el, nu a mâncat, a mai băut, s-a culcat și nu s-a mai trezit. Cine știe ce s-a întâmplat. L-a găsit un vecin și a sunat la primărie să vină cineva să vadă ce-i cu el”, a povestit un vecin de-al ieșeanului mort.

Un alt ieșean a fost găsit mort în casă

Reamintim că, în edițiile anterioare, reporterii BZI au prezentat un caz asemănător. Pe data de 1 februarie 2022, într-un apartament din municipiul Iași, a fost descoperit un bărbat, în vârstă de 70 de ani, decedat. Acesta nu mai răspundea de câteva zile la telefon, fapt ce i-a ridicat mai multe suspiciuni unui vecin care a anunțat poliția.

La fața locului au intervenit oamenii legii, cu un echipaj de descarcerare. Aceștia au spart ușa locuinței și l-au descoperit pe bărbat fără suflare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *