Prima pagină » Actualitate » Descoperire macabră în Constanța unde o profesoară şi fiul acesteia au fost găsiți morţi în casă. Băiatul era spânzurat
Descoperire macabră în Constanța unde o profesoară şi fiul acesteia au fost găsiți morţi în casă. Băiatul era spânzurat

Descoperire macabră în Constanța unde o profesoară şi fiul acesteia au fost găsiți morţi în casă. Băiatul era spânzurat

25 iun. 2021, 11:27,
George Cristian în Actualitate

Comunitatea locală din municipiul Constanța este în şoc după ce oamenii legii au făcut o descoperire macabră. Vorbim despre faptul că o profesoară a fost găsită moartă în propria casă. În aceeaşi casă a fost găsit mort şi fiul acesteia. Tânărul era spânzurat de o ţeavă metalică.

Autorităţile au demarat o anchetă în acest sens şi au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă. Potrivit surselor judiciare se pare că femeia nu prezenta urme de violențe pe corp.

O profesoară a fost găsită decedată în propria casă. Fiul acesteia era spânzurat

Nu se cunoaşte cu exactitate cauza care i-a împins pe cei doi la acest gest. Anchetatorii iau în calcul orice pistă, inclusiv o eventuală ucidere şi o sinucidere. Profesoară a fost găsită moartă în propria casă iar fiul acesteia era spânzurat, potrivit sursei citate, de o ţeavă metalică.

Vorbim despre spânzurarea unui adolescent în vârstă de 18 ani care era absolvent al Colegiului Național ” Mircea cel Bătrân” din Constanța iar mama acestuia era cadru didactic la Liceul Teoretic ” Ovidius” din același oraș.

Aceleași surse au afirmat pentru agerpres faptul că mama băiatului nu prezenta urme vizibile de violentă pe corp, dar se ia, momentan, în calcul varianta de crimă urmată de o sinucidere.

Poliţiştii au fost alertaţi prin numărul unic de urgentă 112 după ce colegii de serviciu ai mamei adolescentului nu au mai putut lua legătura cu ea prin telefon. Prezenți la fața locului, oamenii legii au constatat faptul că se confruntă cu un caz dramatic. Medicii nu au putut să le salveze viaţa aceştia fiind deja decedaţi. În cauză s-a întocmit un dosar penal pentru moarte suspectă. Ancheta este în curs de desfășurare.

Sinucideri în masă la Iași! Tot mai multe persoane aleg să îți încheie socoteală cu viața

În ultimele zile, în municipiul Iași au fost mai multe sinucideri. Probabil, în contextul pandemic din România, problemele de ordin social sau material i-au împins pe aceștia să recurgă la gesturi nefirești şi să își încheie socotelele cu viața.

Altfel spus, probabil cel mai controversat caz care s-a produs la Iași în ultimii ani este cel al avocatei care a căzut de la etaj. Anchetatorii au mai multe piste în lucru iar faptul că există o cameră de filmat în zonă poate face lumină în acest caz.

Un alt caz dramatic s-a produs de curând la Iași când un bărbat în vârsta de 40 de ani a căzut de la etajul imobilului în care se afla. La faţa locului s-au deplasat un echipaj medical, care a putut doar constata decesul, dar şi poliţiştii care au deschis o anchetă în acest caz.

Altfel spus, tot în municipiul Iași, mai exact în zona Zimbru, un bătrân a ales să recurgă la un gest asemănător. Așadar, bărbatul în vârstă de 72 de ani a ales să își încheie socotelele cu viața aruncându-se  de la etajul 9 al blocului său.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024