Prima pagină » Magazin » Descoperă cum poți să ai parte de pielea catifelată la care ai visat întotdeauna!
Descoperă cum poți să ai parte de pielea catifelată la care ai visat întotdeauna!

Descoperă cum poți să ai parte de pielea catifelată la care ai visat întotdeauna!

13 iun. 2023, 13:14,
în Magazin

O piele catifelată și netedă este dorința multor femei, iar cu atât de multe opțiuni disponibile în materie de îngrijire a pielii, poate fi dificil să știi care este cea mai bună metodă pentru a obține rezultatele dorite. Dacă te-ai săturat să încerci tot felul de lucruri, care nu dau randament, atunci a venit momentul să încerci ceva nou, care să-ți asigure o piele de invidiat! Din fericire, în cadrul acestui articol, vei putea descoperi cele mai bune practici, care te vor ajuta să obții pielea catifelată la care ai visat întotdeauna.

Iată ce poți face pentru a avea parte de pielea fină după care tânjești

1. Exfolierea

Primul pas către o piele catifelată este exfolierea regulată a pielii, proces care îndepărtează celulele moarte și previne formarea firelor de păr sub piele. Înainte de a utiliza epilatorul, asigură-te că îți exfoliezi pielea cu un scrub delicat sau o perie de corp cu peri moi, lucru ce îți va facilita procesul de epilare, pătrunzând mai ușor la firele de păr și va reduce riscul de iritații, de care, cu siguranță, te-ai săturat până peste cap! Încearcă să faci din acest lucru o rutină pe care să o urmezi cu strictețe periodic, în timpul băii, înainte de epilare, iar apoi vei vedea că rezultatele pot fi uimitoare!

2. Utilizarea corectă a epilatorului

Epilatorul este un dispozitiv electronic care utilizează capete rotative pentru a smulge firele de păr de la rădăcină, iar pentru a obține cele mai bune rezultate și pentru a evita disconfortul sau iritațiile, asigură-te că utilizezi epilatorul pe pielea curată și uscată. Înainte de a-l folosi, poți aplica o loțiune sau un gel calmant pentru a reduce senzația de durere, iar apoi începi cu mișcări lente și constante în direcția opusă creșterii firelor de păr. După acest proces, hidratează pielea cu o loțiune sau ulei hidratant pentru a menține pielea catifelată și hidratată și asigură-te că nu sari niciodată peste acest pas, extrem de important în obținerea unei texturi fine a pielii tale! De asemenea, pentru un rezultat optim, vei avea nevoie de un epilator de calitate, care să-ți ușureze întreg procesul și să te ajute să obții ceea ce îți dorești, și anume o piele de invidiat. În acest sens, poți opta pentru un epilator Braun de la Altex.ro, unde găsești o gamă calitativă de astfel de produse. Alegând produse de calitate și utilizându-le adecvat, cu siguranță vei obține rezultatele dorite. 

3. Îngrijirea pielii după epilare

Nu în ultimul rând, după epilare, este important să ai grijă de pielea ta pentru a evita înroșirea acesteia și inflamațiile, așadar, evită expunerea la soare imediat după epilare și protejează-ți pielea cu o cremă de protecție solară. Aplică o loțiune hidratantă pentru a calma pielea și pentru a preveni uscarea și descuamarea, iar apoi vei scăpa de orice grijă în acest sens.

În concluzie, dacă vrei ca, în sfârșit, să ai parte de o piele fină de invidiat și să scapi de foliculită, atunci ia în considerare toți pașii descriși mai sus, iar rezultatele nu vor întârzia să apară!

Sursă foto: Pixabay.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *