Prima pagină » Magazin » Descoperă confortul și eleganță la BRAUS RESIDENCE- un nou standard al vieții urbane
Descoperă confortul și eleganță la BRAUS RESIDENCE- un nou standard al vieții urbane

Descoperă confortul și eleganță la BRAUS RESIDENCE- un nou standard al vieții urbane

01 iul. 2024, 16:00, 2 ,
BZI.ro, în Magazin

Fondată acum zece ani, Braus Imobiliare a evoluat constant spre a deveni o companie de construcții cu proiecte de amploare, împlinind visul a peste 1000 de familii de a avea propriul ACASĂ. De la demararea construcției primului proiect imobiliar și până în prezent, întreaga echipă a manifestat muncă și devotament, contribuind la dezvoltarea continuă a companiei și aducând un impact semnificativ asupra comunității.

Misiunea Braus Imobiliare este să ofere locuințe potrivite viselor viitorilor proprietari, precum și să satisfacă alte nevoi pe care le resimte omul pe parcursul vieții – de securitate, comunitate și împlinire.

În prezent, compania a dat cu succes în folosință 10 proiecte și are încă 4 la diverse stadii de construcție. Toate clădirile din portofoliul Braus Imobiliare sunt caracterizate printr-o rezistență seismică înaltă, fiind construite din cărămidă roșie Brikston. Datorită materialelor și tehnologiilor utlilizate, clienții noștri se bucură de economii la cheltuielile de întreținere și de utilități reduse.

Cel mai nou proiect din Iași, Braus Residence, se încadrează perfect în filozofia și valorile companiei.

Braus Residence, este un proiect de clasă PREMIUM, o redefinire a conceptului de lux si confort, situat in zona Pacurari -P. Poni, foarte aproape de Universitatea A.I. Cuza, la o statie de tramvai de Gara Mare si doua statii de Piata Unirii.  Aici fiecare aspect al vietii urbane este transformat intr-o experienta exceptionala, iar fiecare locuinta devine o poveste de rafinament si stil.

Ne angajăm să creăm un proiect imobiliar cu facilități ultramoderne și finisaje de ultimă generație. Punem accent pe sustenabilitate, astfel, blocul este dotat cu panouri fotovoltaice care generează energie electrică din resurse regenerabile, contribuind astfel la reducerea amprentei de carbon și la protejarea mediului înconjurător  Dar ceea ce face acest proiect cu adevărat unic, este localizarea strategică în imediata apropiere a două prestigioase universități: Alexandru Ioan Cuza și Universitatea de Medicină, ceea ce îl face un proiect foarte atractiv pentru investiții- menționează Țirchi Grigore, directorul companiei Braus Imobiliare.

Design si Arhitectura

Cu o atenție deosebită la detalii și un design arhitectural de excepție, BRAUS Residence impresionează prin eleganță și linii moderne. Fiecare unitate locativă este concepută pentru a oferi un echilibru perfect între estetică și funcționalitate, cu spații luminoase și aerisite ce încurajează trăirea unei vieți de calitate superioară.

Oportunitate de Investiție

Investiția într-o unitate locativă în cadrul BRAUS Residence nu reprezintă doar achiziționarea unei proprietăți, ci și investirea într-un mod de viață superior și într-un viitor promițător. Cu o creștere constantă a valorii imobiliare în zonă și posibilități variate de închiriere sau revânzare, BRAUS Residence este nu doar un cămin, ci și o investiție inteligentă pentru viitor.

Variație de Apartamente

Braus Residence ofera o varietate de apartamente, adaptate la nevoile si preferintele fiecarui client. De la apartamente spatioase cu o camera  pana la unitati locative cu doua sau trei camere, fiecare locuinta este proiectata pentru a oferi un stil de viata de lux si confortabil.

Contact și Informații

Pentru mai multe detalii, inclusiv disponibilitatea și prețurile apartamentelor, nu ezitați să ne contactați la numarul 0748 013 111. Echipa noastră dedicată este pregătită să vă ofere informațiile necesare și să vă ajute să găsiți apartamentul perfect pentru nevoile și stilul dumneavoastră de viață.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *