Prima pagină » Local » Descinderi la casa fostului primar din Schitu Duca! Mihai Mihalache a fost trezit de mascați după ce a răpit și bătut un bărbat

Descinderi la casa fostului primar din Schitu Duca! Mihai Mihalache a fost trezit de mascați după ce a răpit și bătut un bărbat

14 aug. 2024, 08:54, 4 ,
în Local

Descinderi în această dimineaţă la Schitu Duca. Poliţiştii se află la domiciliul fostului primar Mihai Mihalache. Anchetatorii au descoperit o geantă plină cu bani în casa acestuia.

Surse ale reporterilor BZI afirmă că Mihalache este acuzat de sechestrare de persoane, agresiune şi muncă la negru. Acțiunea este în desfășurare.

Citește și: Imagini explozive! Avem mărturia victimei fostului primar de la Schitu Duca! Mihai Mihalache a acționat ca în filmele cu mafioţi: “M-a strâns de gât și m-a băgat în mașină”

Fostul primar Mihai Mihalache, acuzat de sechestrare de persoane, agresiune și muncă la negru

Mihai Mihalache a fost primar al comunei Schitu Duca din 2004 până în 2020. Acesta a fost acuzat că pune sătenii la muncă la fermă, unde deţinea mai multe animale. Fostul primar nu are studii superioare, ci doar 4 clase. Locuitorii întotdeauna s-au întrebat cum a reuşit să-şi obţină diploma de Bacalaureat.

Sătenii dacă refuzau să muncească pentru primar nu mai primeau ajutoarele sociale şi erau bătuţi. De frică,  aceştia se ascundeau sau alţii cedau şi lucrau la negru. Se pare că Mihalache intra cu forţa în casele oamenilor, îi lovea și îi obliga să îi asculte ordinele.

Deşi oamenii din sat au făcut zeci de reclamaţii pentru abuzurile zilnice, niciuna nu a înaintat.

Important de menţionat este faptul că toate aceste fapte mizere şi infracţiuni comise de Mihalache erau cunoscute de Maricel Popa, Vasile Citea, Vasile Toma şi alţi membri ai partidului PSD din care făcea parte fostul primar al comunei Schitu Duca. Cu toate acestea, nimeni nu a luat nicio măsură şi s-a încercat mușamalizarea cazurilor. Aceşti parlamentari ar trebui chemaţi la audieri pentru că în tot acest timp l-au susţinut pe Mihalache.

Comentarii
  • Achitei Radu

    Vai.
    Mistrețu….
    PSd….
    Nu…
    Ia scos dl KWI pe toți de la putere..:)

  • Cat puteti fi de ticalosi!.De unde pana unde sechestrare,rapire,tinut cu forta,intrat in casele oamenilor???.Acest Ion este un betiv puturos care fumeaza si bea alcool toata ziua si noaptea!.Mihalache este absolvent al facultatii de drept chiar daca va place sau nu.

  • wai, iar incepeti cu Exclusiv dupa ce dau alte ziare?

  • Vasilica Popuțoaia

    Nu mai mâncați ciuperci otrăvitoare. M M este absolvent al Liceului Nicolina și absolvent al Fac de Administrație publică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
14 august 2024
14 august 2024