Prima pagină » Local » Descinderi la doi rromi din Iaşi. Tinerii, acuzaţi de tâlhărie calificată, reţinuţi pentru 24 ore
Descinderi la doi rromi din Iaşi. Tinerii, acuzaţi de tâlhărie calificată, reţinuţi pentru 24 ore

Descinderi la doi rromi din Iaşi. Tinerii, acuzaţi de tâlhărie calificată, reţinuţi pentru 24 ore

09 feb. 2021, 16:31,
în Local

În data de 2 februarie 2021, două persoane necunoscute au săvârșit o infracţiune de tâlhărie calificată pe raza localităţii Lunca Cetății, comuna Ciurea, din judeţul Iaşi. Au fost identificaţi ca fiind doi tineri de etnie rromă din comunitatea de rromi Zanea.

Astăzi, 9 februarie 2021, au fost efectuate percheziții după care au fost reținuți pentru o perioadă de 24 ore. Aceştia urmează a fi prezentați cu propunerea de arestare preventivă în fata magistraţilor.

Descinderi în forță ale polițiștilor de la BCCO

În urmă cu câteva zile, polițiștii din cadrul Brigăzii pentru Combaterea Criminalității Organizate (BCCO) au dat buzna peste suspecți de trafic de droguri din municipiul Iași. Oamenii legii au efectuat trei controale domiciliare și au dus la audieri șase suspecți de trafic de droguri. Trei dintre aceștia au fost reținuți, iar alți trei au fost puși sub control judiciar de către procurorii DIICOT Iași

Descinderi în forță ale polițiștilor de la Brigada pentru Combaterea Criminalității Organizate (BCCO) Iași! În urma acțiunilor desfășurate acum două zile, șase indivizi au ajuns în atenția anchetatorilor ieșeni, pentru trafic de droguri! Polițiștii au descoperit amfetamine și au încătușat trei suspecți după efectuarea perchezițiilor.

Astfel, pe 4 februarie 2021, polițiștii de la BCCO Iași au efectuat trei percheziții domiciliare. Locuințele vizate se află în municipiul Iași. Anchetatorii aveau informații potrivit cărora cei care stau în apartamentele respective s-ar fi ocupat cu traficul de droguri.

Trei indivizi au fost reținuți, alți trei – puși sub control judiciar

Pe data de 4 februarie 2021, în municipiul Iași a fost executată o acțiune antidrog care a vizat o rețea de trafic de droguri. În cadrul acțiunii, ofițerii de la Antidrog au realizat simultan o acțiune de prindere în flagrant a unor supecți în momentul în care aceștia traficau substanțe interzise.
De asemenea, oamenii legii au descins la trei adrese din municipiul Iași. De acolo, ofițerii au ridicat diverse cantități de droguri, fiind vorba în special de amfetamine. În plus, anchetatorii au ridicat mai multe bunuri care ar fi fost folosite la traficul de droguri.

Șase indivizi au fost, de altfel, săltați de către polițiștii de la BCCO și duși la audieri în cursul nopții dintre 4 și 5 februarie 2021. După audieri, trei dintre cei șase suspecți au fost reținuți pentru 24 de ore, sub acuzația de trafic de droguri. Ceilalți trei suspecți au fost plasați sub control judiciar de către procurorii din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *