Prima pagină » Eveniment-Social » Deputatul Spinu a innebunit! – FOTO, VIDEO

Deputatul Spinu a innebunit! – FOTO, VIDEO

27 nov. 2012, 22:10,
Vlad Rotaru, în Eveniment-Social
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:329732;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

@ Trei tineri din Tatarasi au fost luati pe sus si dusi la politie din cauza deputatului PDL Marius Spinu @  „Aseara (luni – n.r.), in fata noastra a oprit deputatul Spinu, iar la cateva zeci de secunde a ajuns si o masina de politie. El a dat vina pe noi ca i-am luat materialele de campanie pe care le-a distribuit acolo si ca am incercat sa le ascundem. Am fost luati la sectie pentru a da declaratii”, a spus Florin

Disperat ca-si va pierde mandatul de parlamentar, deputatul PDL Marius Spinu se leaga de orice iesean din colegiul sau. Deputatul PDL de Tatarasi a ajuns sa-i dea pe mana politiei pe iesenii din colegiul sau electoral care nu sunt cu el. Au patit-o pe propria piele trei tineri din acea zona, care au fost luati pe sus de politie si dusi la sectie pentru ca ar fi luat toate materialele pe care parlamentarul le-a distribuit. Conform acestora, luni seara, in jurul orei 19.30, deputatul ar fi sunat la politie acuzandu-i ca i-au distrus materialele electorale si ca le-au ascuns in masina lor, un Volkswagen. Culmea, Spinu a ajuns personal in zona strazii Ciric, acolo unde a fost incidentul. Parlamentarul a mers la politie, unde a dat si el declaratii. „Aseara (luni – n.r.), in jurul orei 19.30, eram pe strada Ciric, la nr. 49, cand brusc, in fata noastra a oprit deputatul Spinu, iar la cateva zeci de secunde a ajuns si o masina de politie. El a dat vina pe noi ca i-am luat materialele de campanie pe care le-a distribuit acolo si ca am incercat sa le ascundem. Am fost luati la sectie apoi pentru a da declaratii. La sectie a venit un domn politist, iar in prezenta lui am deschis masina si i-am aratat ca nu aveam nimic inauntru”, a spus Florin, unul din tinerii luati pe sus si dusi la politie. Cei trei au sustinut si ca Spinu i-a insultat incontinuu cat s-au aflat in sectia de politie. „A fost si deputatul la sectie pentru a se asigura ca vom fi trasi la raspundere. Culmea, a parcat in fata statiei de autobuz, intr-un loc unde nu avea voie. Au venit apoi si baietii lui, care-i fac campanie si au inceput sa ne insulte. Si el ne-a insultat. Astept sa vad ce va face si ma gandesc daca voi depune plangere impotriva dumnealui”, a adaugat tanarul. Cei trei au mentionat si ca nu fac parte din niciun partid politic.

In replica, Marisu Spinu a sustinut ca tinerii fac parte din echipa de campanie a lui Sorin Iacoban (USL), contracandidatul sau pe colegiul Tatarasi. „Am fost sesizat de incident de oamenii din bloc. Ei strangeau din urma materialele pe care le puneau cei din echipa mea. Nu-i prima data cand se intampla asta. Ne-am dus la politie, am dat declaratii, timp in care masina lor a ramas afara nesupravegheata si cand am iesit, materialele au disparut. Nu am avut nevoie de altceva decat sa-mi dea materialele inapoi. Am vorbit cu parintii lor, nu am nimic cu ei. L-am sunat si pe domnul primar Nichita si l-am rugat sa nu se mai intample astfel de lucruri. Eu vreau o campanie curata”, a replicat Marius Spinu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *