Prima pagină » Actualitate » Deputatul Radu Cristescu, mesaj pentru Traian Băsescu: „Ce s-a întors roata, turnătorule! Tu l-ai făcut cândva pe Coldea, acum Coldea te ‘face’ pe tine”
Deputatul Radu Cristescu, mesaj pentru Traian Băsescu: „Ce s-a întors roata, turnătorule! Tu l-ai făcut cândva pe Coldea, acum Coldea te 'face' pe tine

Deputatul Radu Cristescu, mesaj pentru Traian Băsescu: „Ce s-a întors roata, turnătorule! Tu l-ai făcut cândva pe Coldea, acum Coldea te ‘face’ pe tine”

06 iun. 2024, 13:56, 2 ,
în Actualitate

Deputatul Radu Cristescu relatează prin intermediul unei postări de pe rețelele de socializare despre relația dintre Florian Coldea și Traian Băsescu.

„O stafie bântuie prin studiourile TV și face din zori în seară publicitate pentru Plicușor Ban: piratul Petrov, cunoscut și sub numele de tristă amintire Traian Băsescu.

Ce s-a întors roata, turnătorule! Tu l-ai făcut cândva pe Coldea, acum Coldea te ”face” pe tine. Îți știe toate hoțiile, jafurile, nemerniciile, toate conturile tale și ale neamurilor tale, sunteți prinși în dosarele lui precum gândacii scârboși în insectar. Ca să nu te dea în gât, te-a făcut agent electoral pentru marioneta lui de la Capitală. Și tu, ditamai fostul președinte, ai înghițit broasca râioasă fără să crâcnești. Că nu de alta, dar o vorbă dacă scoate Coldea mai înfunzi și pușcăria, pe lângă belelele de care ai avut parte.

Îți târâi bătrânețile premature – deh, alcoolul și depravarea lasă urme grele – prin studiouri TV și redacții și lingi la Plicușor Ban cum lingeai whiskyeanele de protocol turnate de SPP în pahar, pe vremuri.

Te-a scos Coldea la ”produs” ca pe o tîrfă bătrînă, știrbă și expirată ce ești…

Fi-ne-ar scârbă de tine, Băsescule!

Cu sistemul tău ticăloșit, timp de 10 ani, ai fărâmițat și învrăjbit țara asta, ai tăiat salariile și pensiile, ai închis sute de spitale omorând oameni cu zile, ai băgat oameni nevinovați în pușcărie (lista e lungă) cu armata ta de ”portocale” întoarse cu cheia de Coldea și Dumbravă, ai instituit un regim de teroare bazat doar pe denunțuri și înregistrări.

Iar acum, lichea bătrână ce ești, faci turul presei spunând oamenilor pe cine să voteze! Și culmea, tot pe cei preocupați doar să scufunde România! Da, mă refer la partidul penalilor, la USR! Mai nou, în alianță cu celălalt bețiv național, Ludovic Orban, care a furat de a rupt în pandemie, dar, deh, cine se seamănă se adună. Sau se afumă!

Mulți se întreabă de ce faci asta. Eu nu, pentru că știu exact: de frica noului tău șef, Florian Coldea, turnător bătrân ce ești. Bătrân și înspăimântat!…🤮”, a transmis deputatul Radu Cristescu.

Comentarii
  • Terchea Berchea

    Fiu de procuror. Cristescu este un mare formator de opinie.😂

  • Cristescu era coleg de partid cu Băsescu și îl pupa la dorsali mereu în timp ce căra geanta cu chiloțeii lui Udrea iar acum îl critică că este mare psd-ist….mare jeg al politicii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *