Prima pagină » Actualitate » Deputatul Radu Cristescu: „Hienele useriste se hrănesc cu banii contribuabililor!”
Deputatul Radu Cristescu:

Deputatul Radu Cristescu: „Hienele useriste se hrănesc cu banii contribuabililor!”

23 aug. 2024, 20:00,
în Actualitate

Deputatul Radu Cristescu, prin intermediul unei postări de pe rețelele de socializare, scoate în evidență faptele mai puțin mediatizate ale membrilor USR.

„Se pare că la USR, parazitarea pe banii românilor care își plătesc corect taxele și impozitele a devenit o regulă obligatorie! Asta, în dispreț total la adresa românilor harnici și cinstiți! Pur și simplu hienele useriste se hrănesc cu banii contribuabililor! O asemenea hienă este nesimțitul de Ghinea, care e plătit gros din banii dați de la buget partidului, și care pur și simplu a condamnat pensionarii la moarte prin celebrul prag de 9,4% din PNRR-ul groazei, făcut de el și de analfabeții din USR, cu complicitatea PNL. Acum vedem altă hienă: bărbățelul lui Nuți Lasconi, un obscur avocat, a fost băgat pe ușa din dos în Parlamentul României, la grupul parlamentar USR, sanchi, cică e un jurist foarte bun! Cu 13 procese în toată cariera. Tot pe banii românilor plătitori de taxe și impozite!

Dincolo de asta, pare că ăștia de dreapta stau cam prost cu dragostea familială, deși o trîmbițează peste tot. Între Nuți Lasconi și bărbățel se interpun 168,7 km, distanța București – Câmpulung Muscel, și mi-e greu să cred că pseudo-avocatul face naveta zilnic. Deși cuplul stă ceva mai bine decît soții Iohannis, despărțiți de 281,6 km. Iubiri de la (mare) distanță, de dragul (și pe banii) patriei, nu-i așa?…🤮”, a spus deputatul Radu Cristescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *